Peach Melba sko

Det med at blogge, er det stadig noget for mig?

img_6590

Mit lille blog univers har efterhånden nogle år på bagen. For at være mere nøjagtig har jeg delt ud af mit skriveri siden 2014, altså i fire fantastiske år.
Siden da er der sket mange ting. Ikke mindst er jeg blevet mor, vel den største begivenhed i mit liv. Det har rykket på mange ting både min livsstil, mit syn på livet og mine prioriteter.
Min motivation til at skrive herinde har altid gået lidt op og ned, men det sidste halve år har jeg haft mindre på hjertet. I hvert fald i forhold til den dagsorden, der er sat her i mit lille træningsunivers.

Da graviditeten med Amilia blev annonceret i sin tid, husker jeg særlig én kommentar. Om bloggen nu kun skulle handle om graviditet og babyspam, for så gad vedkommende ikke længere at læse med.
Det satte uden tvivl et tankespind igang, og måske har det endda gjort mig stædig for at fastholde temaet herinde. Træning, øvelser og proteinrige opskrifter skulle stadig være majoriteten.
Men forsøget på at holde fast i noget som ikke længere føles som 100% mig, er ved at tage luftet af ballonen. Glæden ved at skrive er mindre, og lysten ved at forsvinde.

De blogs jeg selv klikker mig ind på og læser jævnligt, har ikke et omdrejningspunkt der hedder træning. Da det forleden gik op for mig, var det også en erkendelse af at mine egne interesser har ændret sig. Ikke at min passion for træning er blevet mindre, tror jeg ikke? Der er bare andre ting der er kommet mere til sin ret, som jeg lige så gerne vil dele ud omkring. Træning er langt fra det først jeg tænker på, når jeg smækker benene udover sengekanten om morgenen – ikke længere. Det var det engang.

Så indlægget her er egentlig et wake up call til mig selv, og en italesættelse af at der kommer andre boller på suppen herinde. For som Maya siger er jeg mere end bare Fitness-Mette. Hun er sgu så sød hende Majse hva’.
Min lyst til at skrive er her jo i bund og grund stadig, det har formentlig været følelsen af at have en slags mundkurv på der har holdt mit tilbage, af frygt for at mine tankebobler og ideer ikke passede ind. En slags blogidentitetskrise, som jeg læste om forleden hos incredibaby. Det er jo hvad der sker når man bliver ældre og udvikler sig, og heldigvis for det.

Nu går tankerne på om man burde relancere bloggen, eller om det bliver en glidende overgang. Det grubler jeg lige lidt over.
Jeg håber i fortsat har lyst til at læse med <3

16 kommentarer

 • Kathrine

  Hej Mette
  Jeg har fulgt med siden, du deltog i fitnesskonkurrencer og så indtil nu. Jeg kan rigtigt godt lide at læse dine opslag, og det har ikke ændret sig, selvom bloggens indhold har ændret sig i takt med de nye ting, der er sket i dit liv. Jeg er bl.a. på grund af din blog begyndt at træne meget mere, og jeg er vild med dine opslag omkring træning og proteinrig kost. Men jeg synes også, at dine andre opslag er med til at vise dig som et helt menneske. Det har vist mig, at man godt kan træne, være sund osv. men ligeledes have plads til andet i livet. Så mange tak for din blog, og jeg håber virkelig, at du vil blive ved med at skrive herinde.
  De bedste hilsner
  Kathrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Sådan en herlig besked at læse. Tak Kathrine, det motiverer mig i hvert fald til at fortsætte.
   Måske jeg slet ikke skal være så nervøs for at skrive om andre ting. 🙂
   Nu får det i hvert fald et skud.
   Tak fordi du gav dig tid til at skrive <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • HS

  Jeg har ikke fulgt med særligt længe, men jeg synes helt klart du skal skrive om det du har lyst til! Jeg elsker at læse om Amilia, men synes også at træning og mad er spændende at læse om 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Det vil jeg skrive bag øret, at der godt kan være plads til begge ting. Tak for din kommentar, det betyder meget. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hej Mette 🙂
  Jeg har flugt dig længe! Synes din blog er rigtig god som den er, men jeg er sikker på den kun bliver endnu bedre af det. Du skal skrive om præcis det du har lyst til, det er i hvert fald derfor jeg følger dig og ikke pga dine træningsprogrammer eller opskrifter. Det er også mega godt ingen tvivl om det, men der hvor jeg bliver fanget er helt sikkert de mere personlige indlæg og synes derfor bestemt ikke det er en dårlig ide at “tage mundkurven af”. Jeg glæder mig til at blive ved med at følge bloggen! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Jeg smider mundkurven og skriver om de ting der falder mig ind. I er tilsyneladende nogle der gerne vil læse mine mere personlige indlæg, det giver mig blod på tanden. 🙂
   Tak Ditte <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det et lækkert og – for mig – mega motiverende indlæg det her! Det skriver jeg fordi det har været helt uvirkeligt for mig, at du stadig havde så meget tid, lyst og overskud til træning som før du blev gravid, så tak fordi du også deler sandheden! Ens barn/børn fylder altså bare uendelig meget i ens liv, så selvfølgelig skal det også være en del af din blog som afspejler dig og din personlighed! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Netop Amilia fylder uendeligt meget, og jeg ønsker det ikke anderledes. <3
   Så selvom træning stadig er en stor del af mit liv, så fylder det alligevel mindre. Det betyder også at mine tanker kredser om nogle andre emner, som jeg er enormt motiveret for at skrive om. 🙂
   Tak for din kommentar Lenette <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Corinna

  Skønne Mette.. hvor ville jeg give Maya ret! Du er meget mere end Fitness-Mette, og hurra for det da ! 🙂 vil give dig helt ret i at ens prioriterer ændre sig med alderen og det liv vi skaber os – står selv lidt i samme splittelse i tiden.
  Men forsæt med den udvikling du er igang med og den vej du vil med bloggen, skriv lige præcis hvad du har lyst til, for i bund og grund, så vinder du så meget på din personlighed <3 skidt med du mister nogle læsere/følgere, så kommer der blot nye til 🙂 Du skal bare vide; du gør det fandme godt! Og bliv ved med det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Det ar så rart at læse din kommentar Corinna <3
   Og ikke mindst rart at andre er i samme båd, hvis det giver mening? Der sker bare noget når man får børn og livet går i en anden retning.
   Tak for dine ord, de betyder uendeligt meget.
   Håber i har det fantastisk

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Hej Mette 😊
  Jeg synes simpelthen, at du skal blogge om det, DU har lyst til. Det vil automatisk afspejle sig i kvaliteten af dine indlæg (som er helt i top efter min mening, men det er blot for at påpege, at kvaliteten kan dale, hvis man ikke helt 100 har sig selv med).
  Måske falder der nogle følgere/læsere fra ved at blogge om andre emner end træning, men hey! – måske kommer der flere og nye til. ☺️
  Jeg følger i hvert fald trofast med, og jeg synes bl.a, at det er så hyggeligt at se Amilia i dine insta stories og på bloggen. ☀️
  // sommerhilsen fra Lotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   åh tak. Det var så skønt at læse din sommerhilsen Lotte. Tak.
   Jeg har mod på at ændre stilen herinde, så må vi se om folk vil følge med eller ej. For skal jeg fortsætte i præcis samme bane som nu, så forsvinder motivationen nok helt.
   Hav en fantastisk tirsdag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Morten

  Med fare for at lyde enormt kedelig, så definerede Winer i 2002 en weblog (aka blog) som “A kind of continual tour, with a human guide who you get to know”. Den kontinuerlige del er jo netop, at der kommer andre emner og flere nuancer i dine indlæg og at de samlet vil give realisere den anden del af definitionen – nemlig at alle læserne lærer dig at kende Mette, som andet og mere end “bare” en fitness pige. Med andre ord: Bliv ved med at skrive, for det eneste dine skriverier og indlæg skal passe til, er dig og dit liv 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Tak Morten, det var en meget fin kommentar, og brugbart. Det vil jeg huske på 🙂
   Hav en skøn dag, og tak fordi du gav dig tid.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Du må ikke stoppe med at blogge 😨 Jeg følger stadig med – både inden og efter du er blevet mor. Men skriv selvfølgelig om det, du har på hjertet – måske nogle læsere falder fra, andre er på måske selv på en lignende rejse 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Tak for dine ord Nadia. Jeg fortsætter med det jeg har på hjertet <3
   Hav en skøn dag. Knus Mette

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Peach Melba sko