På fælles shoppetur i PAW SKO + Vind gavekort på 1000kr

Den solbrune kulør til os der altid sidder i skyggen

Annonce for Matas
Nu har jeg snart været mor i tre år. Tre år med masser af udendørs timer, og et helt andet forhold til solen end før jeg blev mor. For pludselig går jeg op i at vi leger i skyggen, påfører os solcreme og passer på i timerne midt på dagen. For mine små unger skal for alt i verden ikke skoldes af solen. Jeg glemmer aldrig følelsen af at ligge med kartoffelmel på hele kroppen – hjælper den slags overhovedet på en solskoldning? Det giver komisk nok overhovedet ingen mening i mit hovede.Vi passer på solen herhjemme, men opholder os selvfølgelig også i den. Men for mit vedkommende ikke i nærheden af de timer jeg spenderede i solskin pre-børn. Amilia har en størrelse nu, hvor hun ikke sidder i skygge hele dagen, men det gør Valter så til gengæld til både når han sover i barnevognen, og når han er vågen. Sammen med mig, altså i de vågner timer. Så jeg har altså opgivet alt håb om, at få en lækker solbrun kulør de næste mange år. I hvert fald på naturlig vis. For det er ikke kun i sommer månederne, men faktisk hele året rundt at jeg tyr til selvbruner. For solkysset hud kan altså noget. Jeg synes jeg ser friskere ud, yngre og ærlig talt bare pænere ud, når jeg har kulør på både krop og ansigt.
Så mit selvbruner er jeg ikke kun glad for, men absolut begejstret for.Matas har lavet en ny af slagsen, faktisk flere i deres serie af striber. Min favorit er deres instant selvbrunermousse, da den giver farve med det samme. Ret praktisk hvis man står med blege ben, og får lyst til at hoppe i en sommerkjole hvor benene bliver vist frem. Mousse er i min verden den nemmeste slags selvbruner at arbejde med, og især når den er farvet som denne. Så kan man danne sig et overblik over hvor på ‘kortet’ man har malet, og hvor man mangler. Ret praktisk hvis man vil undgå camouflage looket 😉
Den kan påføres med deres selvbruner handske, både på krop og ansigt om man vil. Foretrækker man creme til ansigtet, (det gør jeg nemlig) så kan man i stedet bruge deres Matas selvbruner ansigtscreme, som også giver fugt. Vil man gå forsigtigt til værks, kan man altid blande lidt af sin dagcreme sammen med selvbruneren. Bare lige et pro-tip fra mig til dig. Synes man ikke der er nok gas på farven, så gentager men naturligvis bare.
Er der andre end mig der tager en sæson uden solbadning? Små børn tillader jo heller ikke ligefrem, at mor og far ligger stille alt for længe, det husker jeg da fra min egen barndom. Solbadning var da for kedeligt 🙂

10 kommentarer

 • Marlene K

  Hej Mette
  Når du bruger Moussen på kroppen og ansigtsselvbruner i ansigtet er det så samme farve? Jeg har nemlig selv lige prøvet moussen over hele kroppen + ansigtet og synes godt at den kan udtører i ansigtet så overvejer at prøve den til ansigtet, men er bare i tvivl om der er farve forskel?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Tænker det er en god ide, for ansigtet har formentlig brug for mere fugt.
   Jeg synes farverne matcher, men det er lidt svært for mig at sige for jeg har en anden kulør i mit ansigt end på min krop. Jeg er mere bleg og lyserød i ansigtet. Men synes det bliver super flot. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hvordan får du det smurt ordentlig ud på ryggen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Jeg tror jeg er ret mobil 😉 Men det letteste er at få Lasse til at hjælpe 2 minutter 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea D

  Fedt med farve på moussen så man ved hvor langt man kommer 😅 Men hvad med duften/lugten? Det er ikke lykkedes mig endnu at finde en, hvor man ikke lugter af selvbruner op til flere dage efter🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Nemlig, meget nemmere at håndtere.
   Jeg sad og lugtede til den efter jeg smurte det på, der var meget meget lidt. Og efter bad intet, sidder og snuser til min arm nu haha, for mig er lugten helt neutral. Lasse har heller ikke påpeget noget, han kan ellers være hurtig til at opsnuse den lidt karakteristiske ‘duft’ sådanne produkter kan have. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Pedersen

  Ender nok med at køre samme stil, som sidste år hvor jeg endte ud med at ligne en cykelrytter med tan-Lines efter t-shirt og shorts! Rigtig pænt, når man så endelig får mulighed for at hoppe en bikini i ny og næ 🤷🏼‍♀️🙈 – mor til en snart 3årig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Haha yndigt! Tanlines er da ellers lidt på mode ikke? 😉 Måske ikke dem der giver cykelrytter look, meeeen hva pokker 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • anette

  Hvor er du fin. Må jeg spørge hvor den flotte kjole er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Tusinde tak 🙂
   Jeg købte den i H&M sidste år. De har relanceret den fornyligt, i en model der ligner meget.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

På fælles shoppetur i PAW SKO + Vind gavekort på 1000kr