10 ting du ikke ved om mig

Dagens lyntræning med baby

image1Nogle dage bliver der bare ikke plads til træning, selvom man gerne vil. I dag har vi været forbi Amilias farmor og farfar i Ringkøbing og spenderet det meste af dagen. Inden da skulle der handles ind til hele ugen, og så havde jeg planlagt en træning udenfor i carporten imens Amilia sov. Men med en baby på 3 uger, er det bare ikke altid det går efter planen. I hvert fald ikke min plan 😉 For bettefis synes ikke hun skulle sove, og pludselig havde jeg kun 60 minutter til at få trænet, gå i bad, få pakket bilen og jeg stod stadig i mit nattøj. Hurtigt hoppede jeg i det første træningstøj der lå i skabet og fik trænet 30 minutter uden redskaber, da de ville tage for længe at finde frem. I stedet måtte jeg være kreativ og endte da også med at få lidt sved på panden.

Dagens lyntræning med baby
3 sæt armbøjninger – så mange jeg kunne
6 omgange walking lunges – rundt om køkkenøen med Amilia i favnen
3 sæt af 20 squat – med Amilia i favnen
3 sæt af 20 dødløft – med Amilia i hendes sleep carrier (I kan se videoen på instagram @mettelyngholm)
2 sæt af 15 upright row – med Amilia i hendes sleep carrier

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

10 ting du ikke ved om mig