Min Balance

Dadelkage med appelsin

Dadelkage med appelsin

Det meste af aftenen er gået med at besvare emails, få vasket tøj (inden thailand på tirsdag!) og med at se fodbold da kæresten spiller mod FCK. OG i den anledning hygger jeg på sofaen med tæpper og et stykke dadelkage, som vi bagte forleden dag. Kagen kom i fryseren, da vi havde en del i overskud og den smager lige så fantastisk i dag som da den var nybagt!
Skulle du få lyst til at trylle i køkkenet har jeg smidt opskriften nedenfor.

Ingredienser dadelkage med appelsin
400 g friske dadler (uden sten)
200 g kokosmel
5 spsk kokosolie
Saft+skal fra 1 økologisk appelsin
1 tsk. vaniliepulver
6 æg

Kokos males til mel i en blender/stavblender, resten af ingredienserne tilsættes foruden æggene.
Æggene tilsættes nu én efter én.

Dejen hældes i en form (gerne brødform) og bages i ovnen ved 160 i 55 min.

(Glasuren er lavet af sukrin melis blandet med vand)

   

1 kommentar

  • Sarah Steensen

    Ser rigtig lækkert ud!
    Kan man bruge kokosmel fra bodylab i stedet for at male almindelig kokosmel? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Min Balance