Vil du med på træningsferie?

Born to be Americano

IMG_4416

Nu nærmer vi os enden at mit første eventyr I USA. Dog har vi stadig en enkelt dag at gøre godt med. Det er nu allerede over en uge siden Mette ankom og længe siden jeg afsluttede min uddannelse på Biosignature i down town. 

Imorges løb jeg alene lang stranden og forestillede mig en hverdag herovre. Tænkte på min veninde Anne Sofie, som er flyttet hertil med sin Amerikanse kæreste. Jeg kunne godt bruge et par år af mit liv på at opleve en anden kultur helt tæt på. Især denne!
So far har alle vi har mødt været utrolig imødekommende og langt mere åbne end det danske folkefærd. En anden fantastisk ting er at folk på ingen måder, er bange for at skille sig ud. Her er plads til at være sin egen.

Måske er det et tosset eksempel, men vi har set folk træne på de mest mystiske måder og lave øvelser jeg aldrig før har set. I Danmark tør folk næsten ikke andet end at sætte sig I maskinerne eller køre standard øvelser som squat, dødløft og lunges.
Leger man med nye øvelser, er der med garanti nogen der star og kigger underligt på dig.

Folk klæder sig desuden som de har lyst til. Jeg er helt tosset med at hele farvepaletten og alle trends fra de sidste årtier er at finde både I gyms og på gaden. Hvorfor skal vi alle ligne hinanden derhjemme?

Når det så er sagt, ville jeg uden tvivl savne min dejlige familie I Danmark. Især min vidunderlige mor som jeg skypede med imorges. Så jeg må nok hellere tage flyveren hjem på onsdag.

9 kommentarer

 • Karina

  Jeg mener.. Hvilken model er det? Haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Hej Mette 🙂 hvor er dine sneaks fra? :-*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie Dam

  Det er rigtigt at der er et større sikkerhedsnet under dig hjemme i Danmark, hvis du bliver syg, mister dit arbejde osv – men jeg synes nu ikke det er så umuligt at have en hverdag her som Rikke beskriver. Mange jobs kommer med rigtig fine sygeforsikringer hvor fx tandlæge også er inkluderet (i modsætning til derhjemme). Alvorlig sygdom kan blive dyrt og have konsekvenser, men folk står bare sammen på en helt anden måde herovre når folk i deres nærområde bliver syge, og donerer penge til at hjælpe med at betale sygehus-regninger hvis den syge ikke er dækket af en forsikring.

  Og ja så kunne vi bare lære noget af de pokkers Amerikanere. Specielt blandt os piger derhjemme kan der være sådan en stirren frem og tilbage hvis man falder lidt udenfor normen. Her får man komplimenter fra fremmede man møder på gaden og ja, hvis man ligner lort og er nede og handle i ens kærestes kæmpe sko fordi man ikke kunne finde sine egne, så er der ingen der kigger på dig som om du lige er faldet ned fra månen.

  Jeg elsker Danmark, men USA kan altså også noget! 🙂 Håber du kommer igen snart søde mus!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Tænkte nok der var gode muligheder for forsikringer gennem jobs. Det har i hvert fald ikke afskrækket mig fra at tage nogle år i USA.
   Det undrer mig slet ikke at sammenholdet er et helt andet. Dét kunne vi lære noget af herhjemme!

   Jeg er tosset med at man kan være fuldstændig sin egen, uden at folk kigger skævt til dig. Mest af alt er jeg vild med at folk er så imødekommende. Især piger/kvinder herhjemme har en tendens til at se hinanden som konkurrenter. Det var så befriende at træne et sted hvor pigerne kom over for at snakke, gav komplimenter og smilede når man gik forbi. Kæmpe thumbs up for det!

   Du finder mig i USA igen, før du ved af det. Elsker det! OG næste gang skal vi ses <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvem der dog bare var i USA lige nu? 😀

  Det lyder som en fantastisk tur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er jo en grund til de er langt foran feks Danmark omkring træning osv. Ja sikker på janteloven spiller ind ved os mange gange.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  USA er fedt, og jeg elsker det hver gang jeg er derovre. Men det er jo også et nemt land at være turist i, og i de 2-3 uger man er afsted, så sidder pengene løst og man har ikke mange bekymringer.
  Det er et noget andet land at leve en hverdag i. Det er hårdt at tjene penge, hvis man ikke lige har en lang dyr uddannelse, og er sikret et job før man kommer. Selv med et godt job, så er der mange udgifter, især at forsikre sig imod sygdom er et mareridt. En træningsskade er man ikke bange for herhjemme, men derovre kan det ruinere dig, hvis forsikringen ikke dækker. Der er jo ikke løn under sygdom, og kan man ikke arbejde, så ingen løn, så ingen lejlighed. Det kan gå meget hurtigt derovre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Det er et fantastisk land, men vi har det uden tvivl noget nemmere hjemme i lille trygge Danmark 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vil du med på træningsferie?