Castus Sport

Bedste sushi i Aarhus

IMG_3914IMG_3913IMG_3915Sikke en skøn dag jeg havde igår! Udover at have hviledag, var det min kærestes fødselsdag. Vi stod derfor tidligt op, spiste morgenmad i sofaen og hyggede med gaver inden han skulle afsted til fodbold. Min hviledag blev brugt på en lang gåtur med vores hundehvalp. Vi bor i det skønneste område i silkeborg, omringet af søer og skov på begge sider. Kan på ingen måde forestille mig ikke at være så tæt på naturen. Da jeg boede i Århus boede jeg ved Risskov og var derfor også tæt på fantastisk natur. Skulle vi nogensinde flytte, må dét være første prioritet!

Dagen blev ellers spenderet på en yogasession. Begynder at blive en smule bedre, mon ikke jeg snart kan begynde at lave nogle af de ‘seje’ yogastillinger. Om eftermiddagen kørte vi mod Århus, for at fejre Lasse med sushi. Vi havde bestilt bord på min favorit sushi bar – Sota Sushi Bar. Efterhånden har jeg været der et utal af gange, da de har den bedste sushi i Aarhus. Ikke engang sushi der kan nærme sig kvaliteten på sota. Lasse har aldrig være vildt begejstret for sushi, men måtte gå fra stedet med begge arme over hovedet! Jep, det er altså virkelig godt. Skulle du komme forbi Århus, er det helt sikkert et besøg værd.IMG_3912IMG_3911

5 kommentarer

 • Louise

  Hej Mette
  Hvor mon dine lækre hvide sko er fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hvis du har sushi som cheat, spiser du så så meget du vil? Eller har du restriktioner på det? Ren nysgerrighed 🙂 Super blog og kæmpe inspiration

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Jeg spiser så meget jeg har lyst til 🙂
   Min form er i øjeblikket så god, at jeg kan tillade mig det.
   Havde jeg været bagud i forhold til mine mål med konkurrencen, havde jeg formentlig ikke spist helt så meget. 🙂
   Og tusinde tak :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lidija

  Helt enig, den bedste sushi DK (Y) Dog synes jeg at Sticks’n’Sushi stadig godt kan følge med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Har faktisk aldrig prøvet Sticks’n’Sushi det må jeg prøve i nærmeste fremtid 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Castus Sport