Old love never dies

Bedste protein banankage

IMG_8487Lidt hjemmebag, nemlig en svampet protein banankage. Måske i undrer jeg over størrelsen, det ligner jeg har spist det halve af kagen inden jeg tog billedet, hehe! Dog er kagen skåret i to halve da Lasse ikke kan tåle chokolade,  (ekstremt synd for ham!). Så en halv med chokolade til mig og en halv uden til Lasse. Kan din mor, veninde eller kæreste godt tåle chokolade, kan man selvfølgelig vælge at putte chokoladestykkerne i dejen.

Den bedste protein banankage ingredienser:
3 bananer
3 æg
1 tsk vaniliepulver
1 dl skyr
1 scoop proteinpulver med vaniliesmag
1 dl havregryn
1 dl kokosmel

Ingredienserne blendes i en blender og hældes herefter i en kageform.
Kagen bages ved 200 grader i 30 min. Vupti! Banankage 🙂

Ingredienser glasur
Sukrin melis 4-5 spsk
Vand 3-4 dråber

Konsistensen bliver ligesom almindelig glasur, men uden alt sukkeret!
Dog er kagen toppet med chokolade. I denne omgang blev det ikke sukkerfri chokolade 😉

   

9 kommentarer

  • Julie

    Nu er det godt nok noooogle dage siden du postede denne opskrift, men jeg vil lige rose dig for denne opskrift. Det er en virkelig god banankage med masser af smag og den rette svampede konsistens. Absolut ikke sidste gang jeg laver denne! Tak Mette 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mette Lyngholm

      Hej Julie,
      Ej hvor blev jeg glad for din kommentar. Dejligt at du bruger opskriften. Jeg synes også den er skøn og har netop lavet den i Marbella med mine deltagere dernede.
      Rigtig god dag fra mig. 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tommy

    Hvad er stats?? Kal mv??

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mette Lyngholm

      Jeg tæller ikke kalorier, så det kan jeg ikke svare på.
      Du kan evt selv indtase råvarerne i madlog og regne næringsindholdet ud 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lea

    Hvor mange stykker giver hele kagen? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Kan kagen fryses ned? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    Kan man bytte kokosmel ud med mandelmel? (:

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Old love never dies