GRAVID OG FIT UDKOMMER I DAG

Arbejdspladsernes motionsdag – Gratis træning med Maya og Mette

Arbejdspladsernes motionsdag
Fredagen inden efterårsferien minder mig altid om skolernes motionsdag. Da jeg gik i folkeskole var vi altid ude at løbe på denne dag, og når vi kom i mål fik vi et æble i skolegården. Min søde veninde og bloggerkollega Mayadroem og jeg, er blevet enige om at deltage ved arbejdspladsernes motionsdag, som ligger den samme dag som skolernes nemlig d. 14 oktober. OG vi vil gerne opfordre jer til at deltage sammen med os. Vi strikker 60 minutters træning sammen, med rig mulighed for at få sved på panden. Der skal trænes med kropsvægt, med kettlebells og løbes stafet i mindeparken Aarhus, hvor vi står klar til at modtage jer kl. 14.00. Der er ikke noget krav til dit træningsniveau, om du aldrig har trænet før eller er bum stærk spiller ingen rolle. Vi synes blot det kunne være super hyggeligt og sjovt med en fællestræning, som i ‘gamle dage’ inden efterårsferien.
Så hop i træningstøjet og tag din kollega, veninde, bror, søster eller din mødregruppe med, så sørger vi for god stemning, høj puls, musik og en lækker goodiebag til de første 20 deltagere der ankommer på dagen. For at deltage skal du skrive dit navn nedenfor i kommentarfeltet.

Bor du ikke i Aarhus kan du alligevel deltage på dagen, ved at tilmelde din arbejdsplads på www.amdag.dk. Her kan du også finde inspiration til aktiviteter i kan lave indendørs eller udenfor.
Fysisk aktivitet i arbejdstiden giver større arbejdsglæde, skaber kreativitet og giver flere effektive timer på arbejdspladsen. Og så er det jo sjovt. Det booster sammenholdet på arbejdspladsen med et anderledes afbræk på tværs af afdelinger og grupper. Maya og jeg vil gerne opfordre til mere aktivitet, så hvorfor ikke starte med ‘Arbejdspladsernes Motionsdag’.

Sponsoreret

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

GRAVID OG FIT UDKOMMER I DAG