Så er mor nyklippet og babyklar

Aldrig tilfreds i momentet

IMG_2713 IMG_2711
Før thigh gap trenden, har jeg aldrig skænket det en tanke at mine lår rører hinanden. Det er først noget jeg er blevet opmærksom på efter det blev ‘populært’. Selvom jeg ikke selv har mellemrum mellem benene, får jeg mails fra piger der spørger hvordan de kan træne sig til det. Hvis man faktisk kunne træne sig til det, ville jeg hellere end gerne dele mine bedste tips, men sådan forholder det sig ikke. Vi er alle sammensat forskelligt fra naturens side, nogle har store næser, andre har høje pander, nogle har brede hofter og andre har store fødder. Nogle ting kan man lave om på, andre kan man ikke. Når vi snakker thigh gap handler det i de fleste tilfælde om, at du er født med brede hofter og dine lår sidder langt fra hinanden i hofteskålen. Det er ikke kun et spørgsmål om, hvor lidt eller meget fedt du har på kroppen. Du kan sagtens være ‘tyndfed’ og stadig have mellemrummet, det nytter altså ikke altid at tabe sig, eller træne den rigtige kropsdel.

Mit ikke tilstedeværende thigh gap har egentlig aldrig irriteret mig. Størrelsen på mine ben, synes jeg er fin. Det betyder ikke at jeg er tilfreds med mit udseende, det er man nok aldrig 100%, selvom det er på mode at ‘elske sig selv som man er’. Skulle i have lyst til at læse en spændende vinkel på netop dette, har Anna Warrington bragt emnet på banen med sit indlæg Jeg er træt af ‘elsk dig selv’ bølgen. Jeg kan også love jer for at jeg bliver træt af strækmærker, hvis min mave pludselig ‘brister’. Det skal jeg da ikke ligge skjul på! Hvad angår mit udseende i øjeblikket, synes jeg heller ikke det er super fedt at have kroppen fyldt med middelhavet og bryster der har vokset sig enorme. Min ‘gamle’ krop er savnet her 3,5 uge før termin, selvom der selvfølgelig er noget smukt ved at være gravid. Pludselig forstår jeg mine (før)gravide veninder, når de har sagt “Jeg føler mig kæmpe”, hvor mit ærlige svar har været at de ser fantastiske ud! Det sidste stykke tid har jeg været overbevist om, at graviditeten giver mig andet med i bagagen end vores lille datter. Jeg er blevet enormt overrasket, når jeg har kigget på billeder af mig selv uden babybule og ’tilbehør’. Min form var jo faktisk ret god! Selvfølgelig har jeg aldrig været i tvivl om, at det stod helt okay til, men man er jo aldrig tilfreds i momentet. Når jeg i dag kigger tilbage kan jeg irritere mig over, at jeg ikke satte lidt større pris på det. Det er nok typisk os kvinder. Forhåbentlig er jeg blevet en lille smule klogere 😉

Lige en anden ting, hvis der skulle sidde nogle gravide derude med tøjkrise. Bukserne på billedet er uundværlige. Der masser af stræk i. De er lavtaljede med med en silikonekant så de ikke ryger ned, derved er der plads til babybulen. Jeg fik mit første par lang tid før jeg blev gravid, så de kan altså også bruges bagefter. Eller bestilles selvom man ikke er gravid, da de faktisk ikke er lavet til gravide. Desuden har jeg endnu ikke set en bagdel, der ikke er flot i dem 😉 De kan bestilles på fitfashion eller freddystore, koden Mette10 giver jer 10% på jeres ordre, koden virker resten af juni. Jeg har også et par i denim i kan se her.

6 kommentarer

 • AN

  Når der nu er meget strech i hvilken strøelse er du så gået med? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Jeg mener det er en størrelse small jeg har. De er lidt små i størrelsen.. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Mette 🙂 hvilken farve har du dine bukser i på billedet? Kan det passe det er lysegrå? 🙂 – kan ikke finde nogen mørkegrå på deres hjemmeside 🙂 på forhånd mange tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Hej Mette,
   Ja de er nemlig lysegrå. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fint indlæg. Men åh, hvor jeg altså synes, at det er skræmmende, at piger kontakter dig med henblik på at få thigh gap. At det simpelthen kan være et mål i sig selv? Ej. Nej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Det er ærgerligt at så ligegyldig et fænomen kan fylde så meget i nogles tanker. Jeg håber på at fokus kan ændre sig til i større grad at være stærk og sund.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Så er mor nyklippet og babyklar