At indrette børneværelset billigt

After Beach Bar Kata

After Beach Bar Katamette lyngholm thailand
Det er vist på tide at få vist jer lidt billeder fra vores december eventyr. De der følger med herinde, ved at turen gik til Phuket Thailand.
En af de sidste aftener i varmen, tog vi på en lille kærestetur imens svigerforældrene tog sig af guldklumpen. Det betød også at vi fik mulighed for at øge radius til hotellet en del, da der ikke skulle tages højde for at Amilia pludselig ville blive drønhamrende træt.
Vi begge er enige om, at stederne vi spiser gerne må være autentiske når vi er ude at rejse. Ingen af os er interesserede i at spise spagetti bolognaise eller kartofler i Thailand. Så vi havde fået anbefalet et sted et kort stykke fra hvor pulsen i Kata er størst, og her tog vi hen. 
mette lyngholm thailandmette lyngholm thailand
Man skal ikke forvente luksus, dyrt porcelæn og en tjener der trækker din stol ud for dig. Men derimod thai-tapas-heaven, skønne cocktails til reggaemusik og den mest formidable udsigt. Vi forsøgte at ramme solnedgang, og selvom vi kom i sidste øjeblik var vi fuldstændig overvældet af hvor smukt det var. 
mette lyngholm thailandmette lyngholm thailand
Den rareste tjener fortalte at selveste Elvis Presley have besøgt stedet mange gange, noget de tydeligvis var meget stolte af. (Se billedet længere oppe, hvor der hænger et billede af ham på væggen) 🙂
mette lyngholm thailandmette lyngholm thailand
Til de af jer der har en tur til Phuket i vente, så er After beach bar værd at besøge. Fra Karon er der 10 min i taxa og fra Kata lidt kortere. Det er desværre ikke muligt for mig at finde en adresse på stedet. Men alle taxa chauffører kender uden tvivl stedet, hvis i spørger dem.
mette lyngholm thailand

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

At indrette børneværelset billigt