Behind the scene med Redbull

Æggemuffins med parmaskinke


Æggemuffins med parmaskinkeÆggemuffins med parmaskinke
Sidder og kigger ud af vinduet, og drømmer mig til forår og sommer. Ved siden af mig står vores hund Erwin og snuser efter min frokost. Æggemuffins med parmaskinke. Lasse lavede dem igår aftes, og ville have spist dem til sin morgenmad. Til mit held glemte han dem, så nu blev det min frokost. Sammen med klassiske gulerods- og agurkstænger med dip. Æggemuffins er super nemme at lave. I princippet kan man være så kreativ man har lyst til. Man kan tilføje krydderi, grønt og kød. Æggene piskes med salt/peber og så er der lagt et stykke parmaskinke i hver form. 12 min i ovnen ved 200 grader.
Simpelt sundt og nemt at have med på farten.

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Behind the scene med Redbull