Træk vejret, tæl til 10 og tal pænt

50% på ALT Purelime træningstøj

50% på alt purelime træningstøjBLACK FRIDAY! Så skal der selvfølgelig shoppes. Jeg har både fået købt julegaver og lidt til mig selv i dag, det er jo helt enormt så mange penge man kan spare nogle steder. Et af de steder i kan få RIGTIG meget i rabat er hos Purelime, som har 50% på alt deres træningstøj. Skal jeg udpege nogle af deres styles, så ville jeg gå efter deres seamless tights som jeg har boet i siden jeg fik dem. Prisen i dag er 99kr!!! Og de findes både i sort og grå. Et andet hit er den prikkede top jeg har på, på billedet herunder. Den findes også findes i to nuancer. På det øverste billede har jeg en purelime top på med en lækker detalje, hvor man kan se sportsbh’en under. Man kan peppe den op med en farvet sportsbh, eller holde den simpel med en sort eller grå sportsbh under. Nu vi snakker om sportsbh’er er jeg i øjeblikket ved at teste de forskellige varianter fra mærket, da de efter sigende skulle give rigtig god støtte og især til kvinder med store bryster. Indtil videre kan de varmt anbefales. Der er endda en variant der er super god når man ammer, i kan finde den her. Og så lover jeg at fortælle mere om den i et andet indlæg. Rigtig god shopping!!

Sponsoreret

50% på ALT Purelime træningstøj50% på ALT Purelime træningstøj
50% på alt purelime træningstøj

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Træk vejret, tæl til 10 og tal pænt