Træningsprogram til hele kroppen

30% på NIKE + gratis levering

30% på nike
Hej piger! Hvis i vil gøre jer en rigtig god handel, så kan i øjeblikket på minimum 30% i rabat på Nike hos Sportmaster. Jeg har netop klikket den seamless dri-fit tshirt hjem, da det er en basic model jeg længe har kigget på. I dag koster den kun 330,- sat ned fra 550,-! Den mørke lilla hypercool tshirt har jeg i tre farver og er også vældigt glad for den. Det er ikke altid jeg har lyst til at træne i toppe, især ikke har om vinteren når jeg er mere bleg og vejret er koldere. Desuden løber jeg oftest i t-shirt som sommeren, og her kan de jo også bruges. De grå power epic tights har en lækker syning på bagdelen. En detalje jeg ofte kigger efter på jeg køber tights, da jeg synes det giver en flot form på ballerne. De er næsten udsolgt, der er nemlig kun str. small tilbage, så i skal være hurtige. Nike juvenate skoen har jeg også, og den er skøn at gå rundt i. Dog mest til hverdag efter min mening. Prisen er i øjeblikket 599,-! Den fine løbejakke med print sidder jeg og overvejer at klikke hjem. Nu kan jeg jo godt lide at skille mig lidt ud i mit træningstøj, så tænkte den ville passe perfekt.
Hvis i melder jer ind i Klub Sportmaster, får i desuden gratis levering og retur!
pssst. Alle produkter fra nike på 30% finder i her

6 kommentarer

 • Louise

  Jeg har prøvet jakken – Mønstret er SÅ flot! 🙂 Men den er meget kortere og bredere end den ser ud på billedet. Jeg synes ikke det fungerede vildt godt til en stor barm.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Åh tak for tippet. Ej det kunne jeg godt forestille mig. Og når man ikke er så høj, kommer jeg sikkert til at se lille og bred ud 😀 det dur ikke!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Mette,
  Det lyder som et tilbud, jeg skal benytte mig af. Men Jeg kan ikke se, at der er rabat på alt. Hvordan får jeg dette? 🙂
  Tak en god blog og instagram 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dutte

  Hvordan får man de 30%? Der er kun procenter på jakker

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Træningsprogram til hele kroppen