Er du opmærksom på hvad du spiser?

25% på alle styles

Indeholder affiliate links

Ikke-navngivet-3
Adidas top, Adidas pullover, Adidas sportsbh, Adidas pure boost skoAdidas tights, Adidas cloudfoam race sko

Seks favoritter som gerne må flytte ind i min garderobe. Jeg kunne gå i træningstøj dagen lang, og synes egentlig også at mange styles efterhånden kan bruges både til træning og til ‘hverdag’. For eksempel den rosa pullover og cloudfoam skoene. Især hvis man godt kan lide et sporty look som mig.

Søndag er altid fridag for os, da Lasse arbejder de fleste lørdage. Så i dag tror jeg vi skal et smut i skoven og nyde at solen er fremme. Indtil da skal der bages og trænes i carporten! Nyd dagen ..

7 kommentarer

 • Oh, de tights er virkelig flotte! Kan slet ikke lade være med at tænke på, om de skal på ønskelisten, hmmm.. 😉

  https://josieees.wordpress.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Ja, så må de havde lavet om i modellen. 😁 Hvilket nok er er rigtig, rigtig godt træk. For mine er sgu ikke for børn 🙈 Haha.
  Håber at du kommer med en anmeldelse af dem Mette, for jeg synes jo de er så flotte med det mønster!
  Og så havde jeg faktisk en ting jeg ville høre om du ville bringe på din fitness blog, for har simpelthen ikke kunne finde nogen ordentlige kloge svar, hvor folk er gået i bund (og det er du god til). Spørgsmålet er hvilken underbukser er gode at træne i? Her tænker jeg både stof, mærker, form osv. Man kan finde så meget om sports bh’er, men meget lidt om underbukser. Jeg ser rigtig mange piger træne med g-strengen, men har læst mig til at det er en dårlig ide, da den kan fører bakterie bagfra om foran. Der er bare en del spørgsmål og meget lidt info. Jeg synes virkelig det er et emne der mangler at blive belyst ordentligt. Så jeg håber du vil tage det op!!! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Haha ikke for børn 😉 😀
   Jeg kommer med en anmeldelse så snart jeg får dem hjem.
   Faktisk træner jeg selv i g-streng eller sådan en slags brasiliansk trusse 😀 😀 Men du har vakt min interesse, så jeg undersøger da lige emnet!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Haha det er pudsigt for jeg har de tights der i sort og med pink striber og det er mine total yndlings tights. De er helt slidt op og ikke spor gennemsigtige. Mon de har lavet om i modellen så? Hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Ej det er godt at høre! Så har de nok lavet modellen om. Fedt, så kan jeg godt anskaffe mig dem. Man kan selvfølgelig også returnere dem, hvis de skulle vise sig at være gennemsigtige når jeg modtager dem.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Hej Mette.
  Jeg har et par thights fra Adidas som ligner dem du godt kunne tænke dig, mine er dog nogen år gamle. Men de er grå med lilla mønster og de er simpelthen så gennemsigtige. Ikke kun når du laver squat og andet, men gennemsigtige selv når du står op helt almindeligt. Jeg har stort set aldrig brugt dem pga. det, så kan virkelig ikke anbefale dem. 🙈🙈
  Håber i får en skøn dag i skoven hele familien.
  Hilsen Sabrina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Hej Sabrina. Vigtig viden!!
   Der er ikke noget værre end gennemsigtige tights, da slet ikke hvis de også er gennemsigtige når man bare står op. Jeg har simpelthen aldrig forstået at man overhovedet kan sende en kvalitet på markedet der er gennemsigtige. De må da tjekke det når de får vareprøver hjem? Men tusinde tak for din kommentar.
   Vi vil nyde skoven – tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Er du opmærksom på hvad du spiser?