Et univers af bobles

2. søndag i advent/Jane Køning Konkurrence

Jane Kønig Denne dag har jeg glædet mig til. 2 søndag i advent, for nu skal vi holde ferie, være sammen og nyde resten af december.
Da jeg igår gik tur med Erwin og Amilia begyndte det at sne, og i dag ligger der stadig et hvidt lag på plænen. Åh hvor jeg elsker det, sne hører december måned til. Så selvom vi rejser mod varmen, så ønsker jeg mig inderligt at der er mere sne, når vi vender snuden hjem igen.

Sidst jeg var i Thailand, var sammen med min mor. Og et særligt minde derfra, er et par ørering jeg fik af hende på rejsen.
Jeg er ikke hende der ejer den helt store smykkesamling, men de jeg nu har er nøje udvalgt, og gaver fra folk jeg holder af. Derfor har de også en særlig høj værdi for mig.

Jane KønigIgår da jeg pakkede til turen, besluttede jeg mig for (selvfølgelig) at bære de smykker jeg skal have med mig. For tanken om at miste dem med bagagen, kan jeg næsten ikke holde ud. Uanset pris, så kan de ikke erstattes. Bl.a bærer jeg en halskæde med en guldfugl som jeg købte for 5-6 år siden. Der er ofte nogle af jer der spørger til den, men den er hverken dyr eller fancy og er købt i en lille biks i Aarhus som ikke eksisterer længere.

Min søskende ring tager jeg aldrig af. Den sidder på min ringefinger 365 dage om året. Og indgraveret i den har jeg mine to søstres navne, samt mit eget og på samme hånd bærer jeg en guldlænke, den har vel egentlig også siddet der de sidste 8-9 år.

I år oplevede jeg min første mors-dag. En dejlig dag, hvor jeg var sammen med både Lasse, Amilia, min egen mor og søskende. Af Amilia (Lasse) fik jeg den fineste love-tag kæde fra Jane Kønig, med et lille A. En bedre morsdags gave kunne man vist ikke få.

Jane kønig

På mine fingre bærer jeg også Jane Kønig, en V-ring og en bladring i forgyldt sterling sølv. De er simpelthen så smukke og feminine. Måske i har bemærket at jeg udelukkende bærer guld? Jeg husker ikke hvordan det er startet, men sådan er det i hvert fald ‘endt’. Tiden må vise om det fortsætter sådan.

I anledningen af december og 2. søndag i advent, har jeg fået lov til (sponsoreret af Jane Køning) at udlodde en bladring som min. Mange af jer, får nok ikke længere adventsgaver så derfor er det så skønt at kunne få lov at dele en gave ud her på bloggen. Hvis i ønsker at deltage, så skriv nedenfor i kommentarfeltet. Det kan være alt fra en julehilsen, til hvilke smykker i selv går mest med, eller måske bare hvorfor du fortjener at vinde. Jeg glæder mig til at læse med, og trække en heldig vinder.

Glædelig jul fra mig, og tak fordi i læser med <3

Jane Kønig

238 kommentarer

 • Sarah

  Den vil jeg da gerne vinde! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana Clausen

  Den ring minder mig kun om gode ting, og bl.a derfor vil det være dejligt at bære den hver dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Mit ynglings smykker er en Rubin halskæde som jeg arvede af min elskede farmor der forlod os for 6 år siden og som jeg stadig savner. Et specielt smykke for mig er mere værd end 1000 vis af kr, et smykke har en helt bestemt historie og mister næsten aldrig sin værdi. Bladringen fra Jane Kønig har jeg ønsket mig i julegave siden jeg slet ikke kan huske hvornår jeg først så den. Den er virkelig unik og jeg ville blive så glad hvis jeg vandt den, og med en unik historie til en unik ring ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Stisen

  Jeg vil gerne vinde den flotte ring, fordi mit eget julegavebudget er beskedent, når man stadig er på SU😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg vil gerne vinde den flotte ring, fordi mit eget julegavebudget er beskedent, når man stadig er på SU😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Munck

  Det er en af de fineste af hendes smykker, som jeg rigtig gerne selv vil eje 👌🏻
  Glædelig jul til dig og din familie! Jeg befinder mig selv i Thailand lige nu, jeg er i Krabi og jeg håber I har lige så dejligt vejr som os ☃️🌞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Skovgård

  Rigtig glædelig jul til jeres lille skønne familien ☃️ Den smukkeste ring til samlingen af enkle smykker 💋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja saaugaard

  Den er så smuk 🍀🍃
  Glædelig jul 🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Holm-Pedersen

  Wauv lige den jeg ønsker mig til jul 😍. Og tusind tak for inspirerende opslag på IG

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Sikkersoq

  Smuk ring der passer lige ind i min stil, det bliver ikke til så mange ting til mig selv mere med to små banditter (udover kys, kærlighed og smil;) så en lille advendtsgave ville da være for lækker at få fingrene i🍀🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita ib

  Jeg går mest med 2 arvestykker fra min mormor. Et guld længearmbånd og en guldring.
  Den smukke ring vil gå godt sammen med.

  Jeg håber i nyder varmen og får en fantastisk jul.
  Jeg har i dag været ude i sneen og fælde juletræ med min mand og datter lærke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg har længe ønsket mig denne smukke ring ⭐️ krydser ringrer! 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Kristensen

  SÅ lækkert at vinde! Krydser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna H

  Bladringen er virkelig smuuuuk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke Olsen

  Jeg har ønsket mig den smukke blad ring i julegave😍
  Jeg er vild med smykkerne fra Jane Kønig, og det ville være fantastisk at blive beriget med den smukke ring gennem din advents konkurrencen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Kirstine Bach Andersen

  Endnu en smuk, smuk ring fra Jane Køning! Det kunne være fantastisk at eje, denne fine bladring🌼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Sindal

  Jeg elsker Jane Kønig smykker og jeg er helt vild med bladringen – den er så smuk 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Jakobsgaard

  Jeg håber, at jeg bliver den heldige vinder af denne smukke ring, da det ville være en perfekt ekstra gave, da jeg fylder 25 år den 27. december 🇩🇰🎄😍🎅🏻🎁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Røskva

  Elsker ligesom dig Jane Kønig smykker😍 Ville elske en bladring til samlingen (som desværre ikke er så stor endnu). Og glædelig jul🎄☃️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Olsen

  Glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Er helt vild med Jane Kønings smykker, og denne her bladring er simpelthen så smuk!
  Rigtig god jul🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg elsker Jane kønings smykker, og ville være så glad hvis jeg vandt. Jeg er desværre ikke hjemme denne jul til at kunne fejre med min familie. Så adventsgave må vente til jeg kommer hjem igen. Så den ring ville være et godt minde ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Guld er så smukt og har i mange år elsket bladmotivet, men ejer endnu ikke et smykke med det 🙏😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Hej Mette
  Sikke en skøn konkurrence! Jeg elsker smykkerne fra Jane K. Og har længe ønsker mig blad ringen, jeg kiggede på den så sent som i dag, da jeg var på julegave indkøb, den er virkelig smuk! Jeg håber jeg er den heldige 😉 jeg ønsker dig og din familie en rigtig dejlig jul, og tak for alle dine brugbare og interessante blogindlæg 🙂 mvh Tine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Meget smuk ring! Krydser fingre for, at den vil pynte min hånd

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Lund

  Jeg elsker Jane König og har længe ønsket mig lige præcis denne ring, så det ville være fantastisk at vinde 😍 Tak for en inspirerende blog. Glædelig jul til dig og dine 🎄😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Åhh den er så smuk den blad-ring. Elsker Jane Königs smykker. Jeg blander altid mine smykker og går med både sølv, guld og rosenguld samtidig. Så får man også gået med flere af gangen 🍀😍 krydser fingre for, at denne blad-ring kan pynte på min finger til jul. Rigtig god jul til dig og din familie Mette. Elsker at følge med på din blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med fingerringe – det giver et lækkert, feminint udtryk!

  Glædelig jul og godt nytår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Rokkjær

  Jeg har kun ringe i sølv 😄 så det vil være lækkert at vinde den fine guld ring, så jeg har en ring, som matcher mine andre guld smykker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Ville være perfekt julegave til mig selv og en forsinket 30års gave.
  Rigtig glædelig jul til dig og din familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg har længe ønsket mig lige præcis denne ring, så det ville være fantastisk at vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Går næsten altid med de samme smykker, så det ville være rart med lidt forandring 👌❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia Tannebæk

  Den ring er så fin og feminin, og vil være taknemmelig for at være så heldig at vinde den. Jeg skal selv til Thailand over julen, og ser frem til den store oplevelse. Glædelig jul.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melissa

  Jane Kønig er min ynglings smykkedesigner og er vil med bladringen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Rasmussen

  Jeg er ret vild med den ring 😍 glædelig jul herfra 🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg ville elske at få den her i 2. Adventsgave😍. Jeg har selv købt adventsgaver til min kæreste denne jul, uden der er faldet noget af til mig. Jeg går selv med både sølv og guldringe, men den skal sidde på den hånd, hvor jeg har den flettede guldring fra Jane Kønig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg ville så gerne vinde den til mig selv. Bare fordi jeg er blevet mor og ikke har forkælet mig selv i længe. Så ville elske at sætte den sammen med et nyt sæt tøj til julens fester 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Jeg går faktisk kun med sølvsmykker normalt, men kunne vildt godt tænke mig lidt i guld og bl.a. også en guldring, så jeg kunne matche smykker og tøj 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Michelle Andersen

  Sikke en lækker konkurrence! Den ville jeg ELSKE at vinde 😍✨ glædelig jul herfra og tak for, at vi må følge med i din hverdag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Sidste år gav jeg mig selv V-ringen i julegave, i år ville jeg elske at supplere med blad-ringen 👏😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vickie

  Jeg ville elske at få sådan en ring! Jeg har sådan kigget på den her op til jul. 😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LIne Rolander

  Hvor er den fiiin 🙌🏻🌟 jeg går også kun med guldsmykker! Så den er perfekt. Er egentlig først lige begyndt at gå med ringe, så har ikke så mange fine endnu. Så den kunne være perfekt at vinde ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Boldt

  Jeg vil give den til min søde lillesøster, som jeg slet ikke ser så meget, som jeg gerne vil ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Haldan

  Ååårh hvor er den smuk ✨
  Rigtig, rigtig glædelig jul! 🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Jakobsen

  Jeg ville give denne smukke ring til min mor, fordi hun om nogen fortjener en ekstra gave her i julen 🎅🏼🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Ahrenfeldt

  Som dig er mine smykker også af guld ✨Jeg er lys, har lyst hår og grønne øjne, syntes derfor at guld klæder mig bedre end det køligere sølv 😉 Mine smykkesamling er ikke stor, så de smykker jeg bærer er nøje udvalgt da jeg sjældent skifter ud i dem. (Jeg er sygeplejerske og kan ikke bære dem når jeg er på arbejde). En ring, som blad ringen er speciel og smuk og det ville være lækkert at bære den sammen med de få andre ringe jeg har 👌
  Glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tinna

  Jeg ville elske at vinde en bladring, den er så super smuk! Og eftersom jeg er virkelig dårlig til at bruge penge på mig selv, så er det altid rart at blive forkælet lidt på andet vis

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tinna

  Jeg ville elske at vinde en bladring, den er så super smuk! Og eftersombkeg er virkelig dårlig til at bruge penge på mig selv, så er det altid rart at blive forkælet lidt på andet vis

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Wow den er så smuk den ring 😍 den har jeg haft mine øjne på rigtig længe det ville være den perfekte julegave at vinde den 😍🍀🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Efter 3 graviditer er det umuligt for mig at passe nogle af mine ringe – så en ny ring i rigtig størrelse ville være fantastisk 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg er selv super glad for guld smykker, men er ligesom dig først begyndt rigtigt at gå med guld frem for sølv på det seneste ☺️ Det ville derfor være så fedt med en tidlig julegave som ovenikøbet er vildt smuk💛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Den ring er så smuk! Og er helt vild med din blog – er så inspirerende 😍 Ville være så fedt at vinde den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Wow den er så fin. Den ønsker jeg mig ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Det smukkeste ring jeg har set længe 😍 lige en gave jeg ville blive forfærdelig glad for og ikke kunne tage af min finger igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde Eliassen

  Det ville være helt vildt fantastisk at vinde denne smukke ring lige op til jul 😍💍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemarie

  Jeg vil gerne vinde ringen da den er vild smuk. Det er selvkærligt at forære mig selv sådan en flot ring 🙂 rigtig glædelig jul og ha en dejlig ferie ♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Kristensen

  Vild flot ring, som jeg rigtig gerne vil forkæle mig selv med, da man som mor også skal huske sig selv😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Den er virkelig lækker, hun laver altid så flotte smykker ❤️ Jeg synes virkelig din Instagram er inspirerende til et sundere liv, hav en dejlig jul og fortsæt det gode arbejde i det nye år 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel Bojer

  Jeg elsker hendes smykker, og vil derfor rigtig gerne forkæle mig selv 😜❤️
  Glædelig jul 🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Visgaard Kristensen

  Den befinder sig på min ønskeseddel, så det kumme være faktisk at modtage den ❄️🌲

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine Bang Krogh

  En adventsgave til mig 🙋🏼‍♀️ Vielsesringen er røget af, så nu er der plads til en anden ring

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Fullana

  Sikke en lækker præmie! Jeg elsker Jane Kønig, hendes smykker er så smukke. Jeg har selv V ringen og også et par love tags. Bladringen står på min ønskeliste, så jeg krydser fingre og håber, jeg kan nå at være med☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina mølgaard Andersen

  Jeg vil meget gerne deltage i lodtrækningen af den smukke ring 💕😀🎄💍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke Eliasen

  Glædelig jul🎅🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Hammer

  Wow en fin adventsgave! 😍 Ligesom dig er jeg helt pjattet med guld og har længe haft øje på Jane kønigs smukke guldsmykker. De er dog for dyre som studerende, så jeg plejer at give min kæreste hints om at give mig smykker i gave. Det er dog ikke lykkedes indtil videre, så jeg krydser fingre for denne adventsgave

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Jeg er helt forelsket i smykker, og samler på smykker fra både Jane könig, Stine A osv. Så det kunne være så fedt at vinde den, den er simpelhent så smuk 😍
  Rigtig god jul til dig! 🎅🏼🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Ih den er bare så flot og står faktisk på ønskesedlen i år😉
  Glædelig jul til dig og din familie 🌲

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Absolut favorit ring. Den er jo SÅ fin 😍
  Rigtig glædelig jul til dig og din familie 🎄❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg elsker Jane Køning, og jeg synes den kollektion hun kører lige nu, er så flot!💍 jeg elsker smykker, men ejer for lidt af det. Flere af mine smykker er forsvundet og det er jeg meget ked af. Det ville derfor være stort at vinde den flotte bladring, især lige op til jul, hvor su’en er er pist væk😩😂 glædelig jul❤️🎅🏽🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Jeg har altid gået meget med smykker og lige netop Jane Kønig er jeg helt vild med! 😍
  Jeg har i forvejen flet ringen og et par øreringe fra hende, så det vil virkelig glæde mig at få blad ringen til at sætte sammen med🍃🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Det er den smukkeste ring 😍
  Den ville pynte så fint. – der er desværre ikke råd til så smukke smykker når man er studerende. Men man har vel lov at håbe man vinder et istedet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben Due

  Jeg vil meget gerne vinde bladringen. Den er smuk og vil pynte på min hånd til juleaften😍😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Efter At jeg er stoppet med st pille negle (jeg ved det, meget sent i en alder af 27 år!) kan jeg endelig gå med ringe, da jeg ikke har noget imod at fremhæve mine hænder og fingre nu 😃 Og denne ring ville være en perfekt måde at fejre min sejer over den dårlige vane 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Mostrup

  Den er så smuk den ring 😍 elsker Jane Køning smykker 💍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie Renée

  😍😍😍 wow, det er en flot give Away
  Jeg er helt forgabt I Jane kønig’s smykker – jeg har også af min kæreste for år tilbage fået et love tag med vores forbogstav 😍 Og jeg er vild med det – da det på så mange måder er personlig en gave

  Jeg vil så meget ønske jeg kunne vinde denne smukke bladring 😍

  Tak for en spændende og lærende Instagram du har Mette 😘 Fortsat god ferie i Thailand ☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Knudsen

  Smukke ringe du har♥️ Jeg går også mest selv med guld smykker. 😍 jeg er vild med ringen formet som et blad👌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liva

  Rigtig glædelig jul til dig og din familie ⛄️🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Den ring er så fin 😍 Det ville være en fin julegave til mig selv 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Olesen

  Åh den er så fin!

  Rigtig glædelig jul 🎅🏼🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Arentoft

  Åh, hvor er den altså bare skøn 😍 jeg går normalt med sølvsmykker, men er af uransagelige årsager begyndt at falde mere og mere for guld i stedet.
  Rigtig glædelig jul til dig og dine kære, Mette 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Åh altså, det er simpelthen bare den smukkeste ring! 😍 jeg ønsker alle en dejlig jul – jeg ved personligt at min jul ville blive lidt bedre hvis dén fine ring lå under træet til mig 😏🎉👏🏻🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Bager

  Årh en din konkurrence!!! Jeg vil som alle andre MEGA gerne vinde! Jeg elsker at følge med på din blog – måde ang. Sundhed, træning, ferie og dit smukke lille barn 😍
  Jeg elsker Jane Koenings smykker og har en del, men denne ring er helt klart på min ønskeliste ❤️❤️
  God jul til diiiiig
  -Mathilde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Godmorgen, glædelig jul til dig og familien 🌲✨ og sikke en fin gave. Jeg er helt vild med Jane Kønings smykker, og jeg er specielt vild med den fine v-ring og de seje hornøreringe. Jeg vil elske at blive forkælet med sådan en smuk gave 🌷💍🙋🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Malle

  Glædelig jul søde Mette. God ferie til dig og din lille familie 🎅🏻😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephani

  Jeg går sjældent med guld – men jeg går til gengæld med Jane Kønig hver dag, da jeg har foræret mig selv skjoldringen i rhodineret sølv for nogle år siden, da jeg blev færdig med min uddannelse. Jeg elsker Jane Kønigs smykker og har flere derfra. Bladringen er et af de smykker, jeg længe selv har kigget på, så jeg ville blive så glad, hvis jeg blev den heldige vinder 🙂 Rigtig god ferie til Thailand og rigtig glædelig jul. Det er en fornøjelse at følge dig, søde Mette 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Smukke smykker, og sikke en smuk ring! Jeg har en fantastisk mormor, som gennem årene har lært mig, at samle på guld- og sølvsmykker. Både antikke og mærker, nye som gamle. Jeg ville elske, at vinde denne smukke ring, den ville passe lige ind ved siden af de ringe jeg har, som jeg aldrig tager af, én fra min barndomsveninde, én fra min kæreste, og 3 antikke ringe fra min mormor. Julehilsen herfra 🎅🏽🎄🎆🎁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Termansen

  Jeg går selv med sølv smykker, men kunne utrolig gerne tænke mig at skifte over til guld, så jeg kan begynde at bære nogle af de smykker, som jeg har arvet af min afdøde farmor.
  Jeg går selv med nogle smykker fra Jane Kønig, så det kunne være lækkert at få lidt mere til samlingen😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hvor lyder det bare dejligt, at I skal rejse i december. ☀️ I skal glæde jer – Thailand er skøn!
  Jeg har længe kigget på den fine bladring fra Jane Kønig og ønsker mig også en masse øreringe fra hende. Jeg håber, december har lidt held med sig, ellers er der heldigvis så meget andet at glæde sig over i denne måned.
  🍀 ✨🌲

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Nielsen

  Har ønsket mig bladringen længe! Den er så fin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hvor lyder det bare dejligt, at I skal rejse i december. ☀️ I skal glæde jer – Thailand er skøn!
  Jeg har længe kigget på den fine bladring fra Jane Kønig og ønsker mig også en masse øreringe fra hende. Jeg håber, december har lidt held med sig, ellers er der heldigvis så meget andet at glæde sig over i denne måned.
  🍀 ✨🌲

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Larsen

  Bladringen er et af de smukkeste smykker Jane Kønig har skabt✨ Den er helt fantastisk smuk og enkel💫. Helt klart et af mine aller største julegave ønsker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea Maria

  Kunne rigtig godt tænke mig at vinde zen rigtig flotte ring 😍 på mit arbejde må jeg desværre ikke bære smykker, så sætter pris på når jeg har fri at kunne bære smykker. Glædelig jul! ☃️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natalie terkelsen

  Jeg elsker Jane Kønig og hendes skønne smykker og jeg går selv kun i guld, så denne smukke ring ville passe perfekt ind i min samling 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Sofie Klitgaard

  Jeg ville blive SÅ glad, hvis jeg vandt denne fine ring. Jeg synes den er helt unik ligesom mange af Jane Kønings smykker 🍀🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Borreskov Frandsen

  Så fine smykker, og ville være julegavrn til mig selv 🎁🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Vinther

  Jane Kønig smykker er SÅ fine – den ring ville passe perfekt på min finger😍 Jeg sidder pt med hovedet dybt begravet i fysiologi bøgerne, så julehygge bliver der desværre ikke helt så meget tid til i år👎🏼 Så lidt forkælelse i form af denne fine ring ville dejligt🎄🙋🏼
  Rigtig god ferie og glædelig jul til dig🎅🏼😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie Hansen

  GLÆDELIG JUL 🎄
  Sikke en lækker Giveaway. Jeg har længe ønsker mig Jane Køning smykkerne. Hendes ringe er så smukke.
  Og tak Mette, for en skøn og positiv Instagram profil vi andre kan følge med i. 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Ville elske at vinde i denne tid hvor man let kommer til at nedprioritere sig selv i denne travle tid ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Ligesom dig går også altid med guld, og jeg ved egentlig heller ikke hvordan det startede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Fur

  Jane Kønigs smykker er så fine og tidsløse! Noget man aldrig bliver træt af at gå med og se på ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sally Bacha

  Jeg går også selv med V-ringen fra Jane kønig og derfor vil bladringen pynte så finte sammen den, bære også selv guld så jeg håber jeg vinder 🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Har altid gået med smykke og også altid de samme gennem flere år. ✨ Jeg fortjener denne smukke ring, fordi jeg er ved at skifte til guldsmykker i stedet for sølv og den ville være smuk i min samling! 😍🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Mit ynglingssmykke er min vielsesring og armbånd som passer til som jeg fik i morgengave af min mand ♥️ Har kun haft det af 1 gang i de 9 år vi har været gift og det var da jeg skulle have kejsersnit med vores tvillingepiger for 6 år siden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Franzen

  Det ville være den bedste adventsgave 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina ulrikka jensen

  Hvor er den bare super fin💫rigtig glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melissa

  Jeg krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melissa

  Jeg krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Har kigget på den ring så mange gange. Den er så fin. Ville være så dejligt at vinde den.
  Samtidig kan jeg jo så passende ønske glædelig jul. Nu er det pludselig i næste weekend 🌲😊🌲😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Får desværre ingen adventsgaver længere af mine forældre da de synes jeg er blevet for gammel til det! Men selvom jeg er 27 år så blir man da aldrig for gammel til adventsgaver

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemette

  Jeg er desværre en af dem der er blevet for gammel til adventsgavet, så denne ring vil jeg meget gerne eje. Så lækkert og stilrent design😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Balslev

  Min mor er en gang kommet til at sige – du får adventsgaver indtil du selv får børn… Jeg er 34 år og der er ingen børn, så jeg får stadig adventsgaver, hi hi 🙂
  Derfor vil jeg dog stadig gerne vinde fine smykker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Elsker hendes smykker ❤️ Mit farvoritsmykke… kan ikke vælge🙈 har den fineste sølvring jeg fik at min forlovede, da min søn var 12 dage gammel – en “bare fordi du er en god mor gave”- den kommer aldrig af min finger. Men har også min forlovelsesring ( som heller aldrig skal af 🙂 ) – smukkeste guldringe med den fineste safir, som
  Min kommende mand selv har fået designet til MIG ❤️ Men kan aldrig få smukke smykke nok, så ville da være så fedt at vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Elsker hendes smykker ❤️ Mit farvoritsmykke… kan ikke vælge🙈 har den fineste sølvring jeg fik at min forlovede, da min søn var 12 dage gammel – en “bare fordi du er en god mor gave”- den kommer aldrig af min finger. Men har også min forlovelsesring ( som heller aldrig skal af 🙂 ) – smukkeste guldringe med den fineste safir, som
  Min kommende mand selv har fået designet til MIG ❤️ Men kan aldrig få smukke smykke nok, så ville da være så fedt at vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Eeeeelsker de smykker 😍 rigtig god jul til alle ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia P

  Åh hvor ville jeg elske at eje den fine ring 😍✨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine K

  Det er de fineste øreringe. Skønt at få smykker i gave – det er gaver, som man ofte bærer, og som man ofte kan huske, hvem man har fået af. Ville forære ringen til min veninde, hvis jeg vandt. Ser hende ikke så ofte efter vi er flytte til hver vores del af Danmark, så det ville hun blive glad for at få <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Jane Kønigs smykker er så flotte. Selv har jeg ikke været heldig at eje noget derfra, men jeg vil virkelig gerne!
  Ligesom dig, går jeg også med guld (mest), men nogle gange skifter jeg til sølv, da både flere af mine sølv- og guldbelagte smykker, kommer fra nogle af mine nærmeste.
  På min højre hånd har jeg en gammel ring af min mors på (så den har en vis værdi). På venstre hånd har jeg en ring fra min far og papmor ifm. afsluttet uddannelse. Og min halskæde er fra min kæreste, som var sidste års julegave. De betyder derfor alle dét ekstra!
  Jeg elsker at have op til flere smykker på, og ville elske et fra Jane Kønig. Så jeg vik være håbefuld herfra. 🙂
  Du ønskes en glædelig jul og en dejlig ferie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg har længe været lun på bladringen. Synes simpelthen den er så fin! Krydser fingre for en ekstra julegave i år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke Flyvholm

  Dejlig advendtskonkurrence. Jane König laver simpelthen de fineste smykker! Kan i have en rigtig god tur til Thailand, og så håber jeg også at der er sne når i kommer hjem. En hvis jul ville være verdens bedste julegave <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Therkildsen

  Et meget smuk ring, elsker hendes blad smykker. Jeg har også et smykke som aldrig forlader mig. Et armbånd med gravering til minde om min elskede Mor. På den måde er hun hos mig hele tiden❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • matilde

  Den er så smuk! Er blevet vild med guld for tiden. Det er bare lidt smukkere og varmere i de kolde måneder synes jeg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Går også kun med guld smykker. Et smykke jeg altid har på uanset hvor jeg er, er min guldring som jeg fik i 18års gave af hele min familie. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Jeg har altid min vielsesring på. Når jeg skal til fest synes jeg det er mega fedt at give den gas med forskellige iøjnefaldende smykker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Den ønsker jeg mig rigtig meget.
  God jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Jeg tager også alt mine smykker på når jeg skal du og rejse, for ligesom dig er jeg sindsyg bange for at miste dem, da jeg føler mine smykker er uerstattelig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline M

  Krydser fingre. God jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker at gå med smykker og føler mig helt nøgen, hvis jeg forlader hjemmet uden mine ringe, min halskæde og mit ur. Men til gengæld, så er det også det første som jeg tager af, når jeg kommer hjem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Jeg minder lidt om dig, fordi jeg går ikke rigtig op i mærker, men udtryk – og jeg er vild med blad ringens fine rene udtryk 👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Krydser fingre for, at jeg vinder – hvor er den smuk 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • caroline

  Krydser fingre for at jeg vinder. Elsker hendes smykker! God jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Krydser mine fingre, den virkelig smuk! Glædelig jul.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Fejerskov

  Jeg er vild med smykker, da jeg mener de fortæller så meget om personen der bærer dem. Denne ring ville passe så godt sammen med de andre jeg pt går med. 😍 Jeg går pt med Georg Jensen ringe som jrgvhar arvet og kunne derfor godt tænke mig at eje en ring, som ikke konstant minder mig om døden – hvilken en nu ring ville kunne gøre😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Amalie

  Jeg bærer selv mange af Jane Kønings smykker ❤️ Ville da altid være lækkert med en ekstra adventsgave!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Hilton

  Jeg er selv kæmpe fan af guldsmykker. Jeg synes det er så pænt og sofistikeret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Virkelig en fin ring! Rigtig glædelig jul – og god rejse 🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Mikkelsen

  Jeg vil elske at vinde, da jeg ikke har så mange smykker. Glædelig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Mohr Martensen

  Jeg gik først med guld. Så skiftede jeg til sølv – og nu har jeg bestemt, at jeg vil mix and match. Jeg går med fire tyndere sølvringe, og nu er det tid til en større guld🍾

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Glædelig 2. søndag i advent 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  God jul og tak for fantastisk inspiration både hvad angår fitness og dine lækre opskrifter. Jeg køber aldrig smykker til mig selv, men dem (de få) som jeg har fået gennem tiden betyder alverden for mig ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine B.

  Hvor er den dog smuk! Jeg håber jeg bliver den heldige vinder, så december bliver beriget med endnu en skøn overraskelse 😍
  Og rigtig glædelig jul 🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Ha en super god og fantastisk rejse! Glæder mig til at høre om den….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie H

  Jeg har altid selv gået med sølvsmykker og ejer en den. Er dog begyndt at være rigtig vild med guld og det look. Det ville derfor være rigtig dejligt at vinde sådan en smuk ring, så jeg kan få startet en “samling” af guldsmykker ❤️❤️
  God jul til jer😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine T

  Jeg ville elske at vinde denne ring😍 Har selv haft kig på den længe, men da Jane Kønig har så mange smukke smykker, kan man ikke få dem alle, som man har på ønskeseddelen💍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel Mølbak

  Den ville passe godt sammen med min ring fra min mormor, som altid bringer gode minder frem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha Clausen

  Som du så fint nævner, så handler det nok ikke om at have mange smykker, men om at bærer dem der betyder noget og afspejler ens personlighed. Sådan en fin ring vil uden tvivl være smuk på enhver kvinde finger. 💍✨
  Rigtig god jul 🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tonie Larsen

  Jeg vil elske at vinde den ring. Har ikkevolsomt mange smykker og bærer kun smykker i weekender. Denne ring vil bare lige passe den min stil 😍🎁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia B

  Sikke en smuk ring – den ville jeg være lykkelig for at vinde. God jul 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Jeg elsker guldsmykker, så ville elske at vinde den fine ring! Glædelig 2. søndag i advent 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca M

  Ønsker alle en rigtig god jul🎄
  Ville være en perfekt gave til mig selv, ovenpå eksamens stress hele december måned.. 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie N

  Det er bare de fineste smykker, vil håbe jeg er så heldig! 🙂 Glædelig 2. søndag i advent til alle. Hyggeligt at det sner også 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Kjær

  Altid skønt at følge med hos dig 🙂 hvor er din fine strik fra? Og rigtig glædelig jul til dig og familien 🙂 jeg krydser fingre for jeg er heldig..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Hej Maria,
   Den er fra envii og er så dejlig varm 😊 tak fordi du følger med. Klem

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Laulund

  December er magisk! Glædelig 2. søndag i advent.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Larsen

  Min forlovelsesring er desværre knækket. Denne ville være en ganske fin substitut – håbe, håbe, håbe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie B

  Glædelig juul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Smykker forskønner tilværelsen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Glædelig 2. søndag i advent til dig også :)Hold nu op hvor er den lækker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Champasak

  Jeg er vild med dine smykker! Elsker Jane Kønig 🙂

  Det ville være en ære at vinde! For hold da op det er et flot smykke <3 Og perfekt gave nu, hvor jeg skriver SRP..
  Samtidig med, at alt ser lidt sort ud pt.. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Glædelig 2. søndag i advent. Jeg ønsker jer alle en rigtig glædelig jul 🎄 Jeg ville elske at vinde den smukke ring. Jane Køning laver virkelig de smukkeste smykker ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Feldt Tobiassen

  Glædelig 2. søndag i advent. Jeg ønsker dig og din skønne familie en glædelig jul. Jeg elsker julen hvor man kan forkæle andre. Den smukke ring, vil jeg give til min mor. Hun er mit forbillede og hun fortjener en ekstra jule gave ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Hvis gaven blev min ville jeg give den videre til min søster – vi giver ikke hinanden julegaver, men prøver i stedet at glæde hinanden hele året. Men i år synes jeg, hun skal have ekstra opmærksomhed juleaften og her ville gaven være perfekt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Så fin en smykkesamling du har! Jeg er selv vild med guld og mit farvorit mærke er Jane Kønig. Rigtig god tur til Thailand, var afsted i august, og det er FANTASTISK!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg ønsker mig ringe i guld, for jeg går (omvendt dig) altid i sølv, men efter min farmor døde for to måneder siden, så har jeg arvet en guldhalskæde og dertil vil jeg gerne have et andet smykke på, som også er guld og jeg tænker, at denne kunne være rigtig fin til!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Christiansen

  Glædelig 2. Søndag i advent 🎄 Sikke en fin ring, den kunne passe så fint sammen med de få guldsmykker jeg endnu har samlet mig 💛 Noget helt andet, hvor er det dog en sindssygt fin ide med en søskende ring! Det har jeg aldrig tænkt på, men det kunne være en virkelig fin gaveidé til min søster 👏🏼 Tak for din altid inspirerende blog og Instagram.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Hej Mia, dejligt du hat lyst til at følge med ☺️
   Min søskendering er jeg virkelig også glad for. Bare at kigge på den gør mig glad 🙂
   Kram fra mig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg går selv rigtig meget med min jane Køning halskæde med bogstav på.
  Derfor vil jeg selvfølgelig gerne deltage her 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Sonne

  Glædelige 2. søndag i advent til dig – har næsten lige opdaget dit univers og takker for skøn inspiration 💪🏼🙌🏻👌🏻🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Det er en rigtig flot ring, jeg rigtig gerne ville vinde. 🍀 rigtig glædelig jul og go ferie.🎄🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene V

  Jeg vil rigtig gerne deltage i din konkurrence. Som du skriver, er det mange år siden jeg sidst har fået en adventsgave ☺️🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Den er så fin og mangler guld smykker, da jeg har været mere til sølv 😀👏🏻🎁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Sikke et fint smykke!
  Jeg vil meget gerne vinde, så jeg kan forære det til min søde veninde, der desværre gennemgik en ufrivillig abort sidste weekend. Hun fortjener det derfor mere end nogen anden. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cristina Michaelsen

  Hej Mette,
  Glædelig 2. advent i morgen og hyggelig ide optil advent, alle smykkerne fra Jane kønig er simpelthen så smukke.
  Har det lige som dig, vil gerne gå mere med smykker og især ringe, men har heller ikke den helt store kollektion. Jeg ville blive utrolig glad for at vinde blad-ringen og den er så yndig!
  – Jule hilsner herfra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Glædelig jul fra Odense af 🙂 Det er godt nok en smuk ring! Jeg er lige begyndt det “store” projekt at gå fra en sølvpige til en guldpige 😉 Det er altså ikke helt billigt… Og den ring er da bare så gudesmuk som alt det andet Jane laver! #ilandsproblem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  God jul herfra – og sådan en fin adventsring vil jeg meget gerne vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vanessa Gantzel

  Dette ville virkelig gøre julen bedre! At bære dette smykke til julens fester og til nytår ville være fantastisk! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg kan egentlig godt lide tanken om at gå med smykker, men jeg er ikke så god til det. Bl.a. fordi jeg ikke har så mange 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Jane Køning har simpelthen de fineste smykker. Jeg har selv deres fine v-ring, som jeg næsten har på hver dag. Glædelig jul 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille V

  Glædelig jul <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Glædelig 2. søndag i advent☃️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ebba Lindbjerg

  Bladringen er så smuk, og står øverst på min ønskeliste! Jeg går altid med smykker, og de har alle sammen en helt speciel betydning ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Thy

  Din flotte blad ring minder mig om guldsmykker, der fandtes, da jeg var barn og som min mor havde. Her i juletiden minder det mig om dem, der var og alle os, der er der her og nu. En fantastisk ring, der lyser op i en mørk tid, men også en dejlig tid. Glædelig jul og godt nytår til os alle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Storm

  Sikke en yndig advent gave.🎁 Jeg går med smykker! Jeg har arvet en del smykker fra min kære farmor som ikke er hos os mere. De er guld værd for mig.❤️
  Rigtig glædelig jul til dog og din familie ❄️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg eeeeeelsker Jane Kønings smykker! Jeg har allerede halskæde og armbånd med love tag, og jeg vil elske at bære hendes ringe 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia

  Ville elske at finde denne smukke ring – den passer perfekt med de andre Jane Kønig smykker jeg bærer. God jul herfra🎄💫💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Dejlig konkurrence jeg har selv en halskæde fra Jane Kønig og er rigtig glad for den. Jeg vil derfor elske at have flere smykker fra hende, da jeg synes designet på smykkerne er så fine og enkle.
  Rigtig glædelig jul og 2. søndag i advent til dig og din familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria A

  Hvor er det altså bare en fin adventsgave! Rigtig glædelig 10 december og 2. Søndag i advent 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Glædelig 2. Søndag advent.
  Det er virkelig en lille og fin smykkesamling du har dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Jeg synes det er den fineste ring og den ville sidde perfekt på min venstre ringfinger, da jeg også har en fingerring på højre som har siddet der i mange år ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone larsen

  Den ring kunne jeg godt tænke mig 😍 er ikke den helt store smykke ejer, mens elsker Jane kønings smykker 🎅🏻🇩🇰🎁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Jelstrup

  Jeg har selv en smuk guldring med en perle, som jeg har arvet efter min farmor. Hun døde for 7 år siden og den har siddet på min venstre hånd lige siden. Det kunne være så smukt med det flotte guldblad fra Jane Kønig på min højre 🙂
  God jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathias Schütt Hansen

  Mine kæreste ønsker sig flere kane kønig ringe bl.a. bladringen, så ville det være dejligt hvis jeg kunne købe en af de sndre ringe hun ønsker sig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg har mistet mit yndlingsarmbånd og drømmer om at kunne købe et nyt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Glædelig 2.advent til du og din familie og god juleferie:-)
  Dejlig gave du har og vi er vilde med Jane Kønig herhjemme. Min unge datter har kræft og har gået et langt sejt forløb igennem, et smykke synes jeg kan være et mål eller et symbol på livskærlighed og noget at holde sig til, så hun kan komme stærk og rask ud i den senere ende.
  Julehåb og hilsner herfra:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Mette

  Rigtig glædelig jul ☺️🌲 sikke flotte smykker. Krydser fingre for at jeg er den heldige vinder 👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Wow ville elske at vinde denne smukke ring 😍 og glædelig 2. Advent 🎅🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Den er så smuk, ville være en skøn julegave til min søster. Glædelig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mine yndlings smykker kommer også fra jane kønig. Dem jeg altid har på er min skjoldring og V ring. Denne ville være smuk til samlingen 🙂
  Glædelig jul!
  Vh
  Ditte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa Hansen

  Rigtig fin give-away! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg går altid med en guldring på langefingeren, som jeg har fået af mine forældre. Har flere gange, som du, overvejet en indgravering – men Rom blev jo ikke bygget på en dag 😉
  Rigtig god ferie til jer, og glædelig jul 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie Ann Nielsen

  Christmas is love in action❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina L

  Sikke en fin konkurrence, og smuk ring (!!) Jeg ville glæde min vidunderlige faster med den. Hun har altid været som en mor for mig, og har haft utrolig meget modgang de sidste par år. Så selvom hun nærmest ville nægte at tage i mod den, så ved jeg at det ville betyde alverden for hende 💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline Christensen

  Hvor ville det være dejligt at vinde den smukke ring. Glædelig jul Mette⛄️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg ville elske at vinde disse skønheder. Jeg får ikke adventsgaver længere og det har min barnlige sjæl det lidt svært med 😜🙈🎁
  Og rigtig glædelig jul herfra 😊🎄❄️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg ville elske at vinde disse skønheder. Jeg får ikke adventsgaver længere og det har min barnlige sjæl det lidt svært med 😜🙈🎁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denise

  Jeg har for nogle måneder siden købt et guldur, og er derfor efter at have gået med sølvsmykker i mange år skiftet til guld. Jeg mangler dog stadig en ring som passer til uret – det gør bladringen.😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Jørgensen

  Hej Mette – Wauw, det ville jo være den skønnest gave at vinde 🎁 Glædelig jul 🎄☃️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dina

  Dén smukke ring, kunne jeg virkelig godt tænke mig <3 Krydser finge – og rigtig glædelig december-måned 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Jeg er ikke selv den store “guld pige”, har altid kun gået med smykker i sølv, hvid guld eller sort sølv. Men sidste år, da min mand og jeg skulle giftes, fik jeg en guld ring, som har været min mormors. Min mormor mistede vi i 2013 ❤️, hun har en stor plads i mit hjerte og har brugt mange timer, dage og uger hjemme hos hende, igennem hele min barndom. Derfor betyder min guldring alt for mig, den passer dog ikke sammen med mine andre smykker, men alligvel bærer jeg den hver dag og har gjort det siden jeg fik ringen til mit bryllup. Hvis jeg nu var så heldig og vinde denne smukke blad guld ring, ville jeg bære den ved siden af min mormors ring. Guld ringe på den ene hånd, og så mine sølv/hvid guld ringe på den anden hånd. Det ville være perfekt 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hvor er de altså bare fine, dine smykker 😍 Rigtig glædelig jul til dig og din lille familie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Det er virkelig en smuk ring og da jeg ikke har nogle ringe i min smykkesamling, vil det være helt perfekt at vinde den 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie Larsen

  Smuk! jeg har allerede lovetag halskæden jeg fik af min søde kæreste, og denne ring vil være så fin til! Glædelig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigmor

  Jeg er rigtig vild med Jane König. Jeg er i gang med slutspurten i 3.g, hvor jeg lige nu skriver SRP og bliver forhåbentlig student til sommer. Så nogle Jane König smykker vil da hjælpe på eksamensræset og så passer de også til studenterhuen ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie Larsen

  Smuk!!🌟🌟 jeg har allerede lovetag halskæden jeg fik af min søde kæreste, og denne ring vil være så fin til! Glædelig jul! 🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Har selv halskæden og ringen i guld fra Jane kønig, begge dele modtaget af nærmeste familie og noget der bare har så stor affektionsværdi for mig! Så bladet ville lige været prikken over i’et 😍..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natacha

  Tak for din evige gode inspiration og smittende gode humør!
  Glædelig jul og god tur til Thailand 🌴😃😎

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Så fine smykker! – har selv en forgyldt V-ring fra Jane König, som med tiden er blevet mere sølv grundet så megen brug 😅 . Den er bestemt blandt favoritterne (også lidt fordi “afsenderen” var min kæreste, og den blev givet helt uden anledning) 💓 Bladringen er virkeligt smuk, og jeg ville elske at kunne sætte den på min pegefinger. Har ikke så mange ringe der passer den finger, og jeg synes, ligesom på dit billede, at mikset af flere forskellige ringe er så fin 👌🏻✨🎄 Krydser mine fingre ☺️ glædelig 2. Søndag i advent ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hvis jeg vinder denne skal den gå til min søster som har hjulpet mig igennem alt det hårde i livet! Lige nu er hun ude som guide og vi kan desværre ikke snakke sammen hver dag imens eller se hinanden hver dag så hun skal da have denne ring så jeg alligevel på en måde altid er med på rejsen hun er på 😍🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Lund

  Årh vil elske at vinde sådan en smuk ring 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Den er så smuk den ring, den ville jeg elske at gå med 😍 jeg går også selv kun med guldsmykker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sassia

  Sikke en smuk ring, den vil jeg elske at vinde 🌟🎀💍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Thy

  Ej en smuk ring! Har længe gået og sukket efter Jane Kønigs alt for smukke og tidløse smykker, og ville elske at blive ejeren af denne ring 🙂 *krydser fingre* Rigtig god jul ❣️❄️☃️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Schougaard Nielsen

  Sikke en smuk ring. 🙂 Jeg går også kun med få smykker – også i guld og ville elske at vinde denne ring.
  Jeg elsker at købe masser af gaver til familien og julegaverne er snart i hus. Jeg ville dog gerne vinde denne, som lidt selvforkælelse inden min lille pige melder sin ankomst til januar 😍
  Glædelig jul til dig og familien.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg vil så gerne kunne overraske min mor med et så fint smykke… For på et SU-budget kan det altså godt være presset med store og flotte julegave. Glædelig jul <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Edit Fríðheim

  Hold da op en lækker give away, den har været på min ønskeliste i mange år 😩❤️ Jeg vil bare ønske dig en god jul. Jeg synes selv at du er så inspererende og elsker at følge med, både her oh på instsgram. 🎄 glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine Steen-Andersen

  Jeg får egentlig adventsgaver af min kæreste, men han har glemt at hente pakken i butikken, som har lukket i dag… Derfor er der ingen adventsgave til mig i dag 😬 Derudover skal jeg til eksamen i morgen, så en eksamensgave vil falde i god jord 😍 og den er bare super smuk!! Lige til at bruge til julefrokoster 🎅🏻🍷☝🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Jeg har to smykker fra Jane Kønig som jeg går med hver dag – love tag og V ringen! Ville elske en halskæde mere 😍👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg er generelt bare vild med smykker og føler mig nøgen, hvis ikke jeg har fået mine ringe og andre smykker på. Netop denne ring, har jeg selv kigget på i rigtig lang tid! Derfor ville jeg blive så glad, hvis jeg vandt den😍🎄💞🎁❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Hvor smukt! Glædelig jul🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Fabrin Olsen

  Glædelig 2.Advent🌲❤🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hey Mette ❄️☃️
  Jeg har det, ligesom dig, en masse betydningsfulde smykker, som betyder alverden for mig. “Leaf” ringen fra Jane Kønig har jeg kigget på i flere år nu, og jeg er helt vild med den – specielt i guld😻
  December måned er altid dejlig, men også rigtig hård for mig, fordi min mor ikke er hos os mere. Det ville derfor være så dejligt, hvis jeg vandt den smukke ring💙
  Glædelig jul🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kitt

  Fordi jeg elsker Jane kønig og fordi jeg i år skal på arbejde fra 15-07.30 juleaften .,, denne fine ring vil være et opløftende “plaster på såret” for ikke at holde jul med min familie . ♥️ … dig glæder jeg til vi holder præ-jul, hvor hyggen, sammen holdet og maden er det bedste ! 😃😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Fordi jeg er en god mor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Kristine

  Det er første år jeg ikke længere får adventsgaver. Jeg er (næsten) lige flyttet hjemmefra hvorfor en lille forkælelsesgave virkelig kunne være dejlig i denne mørke, men også fantastiske tid! Glædelig jul til dig og din familie! Kh en Jane Kønig-elsker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia

  Sikke en fantastisk konkurrence! Jeg er vild med bladringen og ville elske hvis den kunne blive min! Glædelig jul ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Dam

  Jeg vil gerne sende en julehilsen til min farmor, som jeg ser alt for sjællendet. Man opdager virkelig, at tiden passere når man kan mærke, at de ældre er ved at blive gamle!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Gram

  Jeg ville elske at forkæle mig selv i den her dejlige december måned med dette smukke smykke 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Den er godt nok fin. Den ønsker jeg mig!
  God jul til dig og dine 🎄🎁👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja Laursen

  Jeg elsker smykker, men er ikke særlig god til selv at købe dem – desværre! Ville elske den fine ring, den ville uden tvivl pynte rigtig fint til julekjolen 😍🍀🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Et univers af bobles