Om at pakke og glemme halvdelen

10 finurligheder om mig

10 ting du ikke ved om mig
Sidst jeg lavede et lignende indlæg, var i vilde med det! Faktisk bad i mig om at skrive flere lignende indlæg. I øjeblikket har jeg så meget på hjertet som jeg gerne vil dele med jer. Lille Amilia stjæler dog det meste af min tid, men indlægget her med 10 finurligheder om mig kunne jeg hurtigt strikke sammen <3 Vil i læse lignende indlæg finder i dem 13 ting jeg er afhængig af10 ting du ikke ved om mig og 10 random facts about me.

1. Mine negle er oftest helt neutrale og korte, uden neglelak, shellac eller andet lir. Jeg har ikke tålmodighed til at sidde hos en negledame, det tager jo en krig. Lægger jeg selv neglelak er det pænt ét døgn og grimt i 10 inden jeg får det af. Så jeg holder dem oftest bare au natural og helt korte. Til bikinikonkurrencerne havde jeg lange negle med glimmer og andet pjat. Spørg lige om jeg følte mig akavet!

2. Jeg er typen der kommer for sent. (Og jeg hader det!) Gang på gang siger til mig selv, at nu skal der andre boller på suppen. Efter jeg er blevet mor er det faktisk blevet værre. Oppe i mit hovede kan jeg blive klar på nul komma fem, men så skal bleen skiftes, pusletasken pakkes, barnevognen skal i bilen, Amilia bliver sulten, så er jeg allerede 20 minutter forsinket og mangler stadig selv at komme i tøjet!

3. Lasse og jeg har altid haft en stor og en lille bil. Jeg foretrækker at køre i den lille, den føler jeg mig bedre tilpas i.

4. For nogle år siden forsøgte jeg at få billetter til Tomorrowland sammen med et par veninder. De blev desværre udsolgt inden vi blev de heldige ejere. Jeg drømmer mig stadig afsted når jeg ser aftermovies derfra, men tror ikke det bliver aktuelt da jeg efterhånden føler jeg er ‘for gammel’ og så passer det ikke ind i mit liv på nuværende tidspunkt. Man kan nok ikke tage Amilia med i bæreselen 😉

5. Jeg drømmer om at bo et sted hvor solen skinner og varmer året rundt. Men når det kommer til stykket, så har jeg også svært ved at give slip på Danmark pga. venner og familie. Da vi boede i Norge, fik vi et lille indblik i hvordan det ville være og jeg tror simpelthen jeg vil savne mange mennesker alt for meget.

6. Det der med at sende sms’er forkert, det er jeg en ørn til. Pinligt!
Har heldigvis ikke skrevet noget rigtig dumt endnu. Det er som regel sms’er til Lasse, der havner hos andre i min telefonbog.

7. 2/3 af mine sko er for små! Jeg er en størrelse 38, men det varierer jo virkelig hvilken størrelse jeg skal have alt efter mærke og model. Det er ved at være ret irriterende, for jeg får dem aldrig sendt retur. Stakkels klemte fødder. Er mine sko for store får jeg dem aldrig brugt, da jeg synes det ser spøjst ud med store fødder til min 163cm

8. Jeg elsker at se trailers i biografen og bliver ret skuffet hvis de kun viser en enkelt, eller hvis jeg kommer for sent til dem!

9. Jeg bruger ikke parfume, altså duftevand hvis eneste formål er at dufte. For nogle år siden stoppede jeg, og hvis jeg sprøjter noget på i dag synes jeg at duften er ALT for kraftig til at jeg kan holde det ud. Det lyder måske spøjst, men jeg føler også jeg bliver beskidt af det haha! Udover at jeg ikke kan holde duften ud, er det selvfølgelig også et bevidst valg for at undgå alt for meget kemi. Under graviditeten skar jeg endnu længere ned på produkter med parfume i. Jeg kan dog godt finde på at vælge cremer eller shampoo med parfume i. Helt hellig er jeg altså ikke.

10. Da jeg i sin tid flyttede fra Ikast svor jeg, at jeg aldrig skulle tilbage, eller nogensinde bo i så lille en by igen. Nu er det alligevel et emne vi taler om i ny og næ, da Lasse arbejder der, ergo ville det være mere praktisk. Vi er dog forelskede i Silkeborg hvor vi bor i hus nu. Faktisk kigger vi både på grunde og huse her i byen, da vi gerne vil have en kæmpe have (vi har kun en lille en nu). Skulle drømmehuset dukke op i Ikast, kan det være vi flytter dertil. Har dog sagt til Lasse at der i så fald skal være plads til et hjemmegym, da ordentlige fitnesscentrene ikke lige frem hænger på træerne i Ikast.

14 kommentarer

 • Emilie

  Jeg har selv gået på Idrætshøjskolen i et år nu og jeg er meget begejstret for det fitnesscenter, der er der. Det kan dog godt blive småt med både højskole- og efterskoleelever og så synes jeg, at der mangler løbebånd (Der er kun cykler, og det er ikke dem med kalorier, tid, afstand osv). Der er dog også centret ovenpå FCM hallen, som faktisk er ret god! Den bliver vidst mest brugt af FCM spillerne og College. Så jeg er helt sikker også på ideen om at starte dit eget op! Det ville være for fedt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Lasse arbejder i FCM, så fitness centeret der kender jeg til. Men så vidt jeg ved er det ikke noget alle og enhver kan benytte sig af. Må lige have hørt ham nærmere.
   Og det på idrætshøjskolen kan det bruges af alle? Eller er det kun for elever? 🙂

   Men ja, det ville være fantastisk at åbne sit eget!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Hm, det er faktisk et godt spørgsmål 🙂 Jeg ved, at køkkenpersonalet, lærerne og lærernes børn også bruger det, men det kan godt være, at de har nogle specielle aftaler. Men ellers tror jeg sagtens, at man kan snakke med dem omkring det 🙂 Der er vidst også et fitnesscenter ved fyssen lige overfor Føtex. Jeg har aldrig selv været der, jeg har kun hørt om det.
   Jeg kunne i hvert fald godt se mig selv bo i Ikast eller Silkeborg, når jeg bliver ældre, så jeg ville med glæde træne i dit center, hvis den falder på Ikast 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Nå Lasse har lige fortalt mig at man ikke kan træne nogen af stederne. Pokkers 😉 Centeret ved Føtex har jeg faktisk været i. Det kan bruges, men er meget småt og trænger til en update. Det er nok også målrettet genoptræning, så ikke sikkert de har så meget fokus på medlemmer der ‘bare’ vil træne.
   Jeg må åbne mit eget – eller i hvert fald drømme om det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frederikke

   Det var ærgeligt! Jeg bor i Ikast og træner pt i Loop, men kunne godt tænke mig at træne et andet sted, der ikke havde samme cirkel-trænings-koncept.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Det kan jeg godt forstå. Jeg tænker man er en smule låst til konceptet.
   Her i Silkeborg er jeg enormt glad for centeret på papirfabrikken, da der er mulighed for mange typer træning. Der er både cirkeltræning, maskiner, håndvægte og et rum der er mere funktionelt med trx, medicinbolde, kettlebells, battleropes og prowler. Og så er der en masse forskellige cardio maskiner. 🙂 Sådan et center mangler Ikast.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Fitnesscenteret på højskolen/efterskolen er egentlig helt okay efter min mening 👍🏻😊
  Og fed blog du har dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Men er det til fri afbenyttelse af alle andre? Jeg har aldrig være der må jeg indrømme.
   Og tak fordi du læser med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Vi kigger efter hus, gerne i Ikast. 🙈 Vi bor i lejlighed i Herning nu, og jeg havde også altid forestillet mig at jeg ikke skulle tilbage til en mindre by end Herning. Men tror det er noget man vokser sig til med alderen. Jeg havde slet ikke overvejet Ikast, før vi var på besøg hos en af min kærestes kammerater. Men byen har jo rigtig mange gode ting. Og er med på Lises idé om at du kunne åbne et fitnesscenter. 😁😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Du har nok ret. Det ligger i hvert fald slet ikke så fjernt længere som det gjorde engang.
   Mine tætteste veninder hjemmefra forstår mig heller ikke. Jeg tror dog også det har noget at sige om man har fast kæreste, barn på vej eller allerede børn. Tingene og prioriteterne ændrer sig.
   Hvis vi vælger at bygge så bliver vi dog i Silkeborg, for en byggegrund koster det samme i de to byer, hvilket er helt ufatteligt! Men som sagt, står drømmehuset der, så kan det være.. Og så må jeg jo ha’ gang i et fitness center 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg er vild med personlige blogs 👍🏼 Og så kan jeg genkende mig selv så meget i punkt 7 og 9 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Også det med at du føler dig beskidt med parfume på? Jeg har altid tænkt at det lyder skørt, men sådan føler jeg virkelig 😀
   Tak fordi du læser med!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du skal da bare starte dit eget fitnesscenter i Ikast…
  Hvor cool vil det ikke være!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Om at pakke og glemme halvdelen