Glimt fra ugen der gik

1. søndag i advent/ Ole Henriksen Konkurrence

Ole Henriksen Mette Lyngholm
De tre dage i skagen, er stadig nogle jeg tænker tilbage på og mindes med hygge. Foruden at turen var en skøn oplevelse med dejlige mennekser, så minder den mig også om, at jeg skal huske at være god ved mig selv. Der skal være en balance i arbejde og fornøjelse, ellers løber jeg tør for batteri i det lange løb. Især når hverdagen er travl som i øjeblikket, hvor jeg forsøger at nå mest mulig inden vi rejser til thailand. Så selvom det på en dag med ethundrede gøremål kan virke absurd, så kan jeg finde på at hive 20 minutter ud til en ansigtsmaske. Det er med til at give mit hovede ro og et pusterum. Nu ved jeg godt at alle ikke har mulighed for sådan selv at bestemme over jeres pauser. Men det kan måske alligevel inspirere til at gøre noget godt for jer selv indimellem. Forleden fyldte jeg badekarret med vand en torsdag aften, og her sad jeg ellers med en scrub og fik mig lidt mig tid. Nu behøver det selvfølgelig ikke at have noget med huden at gøre, for en lang gåtur, at læse en bog, træne eller lave yoga er jo også at gøre noget godt for sig selv. Det tror jeg på er vigtigt at huske her i December, hvor alle løber rundt og har så travlt.
Ole henriksen, mette lyngholmOle har været så skøn at sende mig min hudplejerutine, med hans produkter. Nu deler jeg den med jer, for det kan jo være i finder lidt inspiration i den. Maya sagde forleden til mig, at hun virkelig kunne se en forskel på min hud, hun synes den ser mere ensartet ud, og så synes jeg også selv den er blevet mindre rødlig. Det er nu dejligt når det ikke kun er en selv der kan se en forskel.

1. SØNDAG I ADVENT KONKURRENCE (PRÆMIEN ER SPONSORERET AF OLE HENRIKSEN) 

(VINDEREN ER TRUKKET) I den anledning er det simpelthen så fedt, at jeg fået lov til at lave en 1. søndag i advent konkurrence for jer. I kan ikke mindre end vinde alle Ole Henriksen produkterne jeg selv bruger. For at deltage, skal i kommentere nedenfor hvorfor netop du skal udtrækkes som den heldige vinder. Og næste lørdag trækker jeg en vinder af konkurrencen.

ole henriksen mette lyngholm

141 kommentarer

 • Carina Hansen

  Det kunne være dejlig at få lov til at vinde disse fantastiske produkter fra Ole Henriksen. Jeg har en hud som til tider driller mig meget og det kunne være dejligt hvis disse produkter kunne hjælpe mig😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Hansen

  Det kunne være dejlig at få lov til at vinde disse fantastiske produkter fra aloe Henriksen. Jeg har en hud som til tider driller mig meget og det kunne være dejligt hvis disse produkter kunne hjælpe mig😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Bøgelund

  Jeg ville ELSKE at vinde, da min hud er noget af et problembarn 🙂 Jeg har tandens til virkelig tør hud på kæbepartiet og urenheder på hageparti og ved mundvige. Jeg synes ikke jeg har fundet nogle produkter der har kunnet afhjælpe problemerne, så jeg ville elske at vinde denne præmie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Jeg skal vinde, fordi jeg trænger til ny inspiration til min hudplejerutine. Og hvad kunne vær bedre end at prøve Ole Henriksens fantastiske produkter?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Jeg gad bare virkelig godt at prøve hans produkter.
  Det har jeg drømt om i et par år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Som nybagt mor vil det være lækkert med lidt forkælelse til mig selv ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Peder nielsen

  Jeg har for et år siden prøvet hans produkter, hvilke er fantastiske. Men en som mig på SU, er det ikke det første man hår ud og køber. Selv om det måske var det man burde, at være lidt bedre til at pleje sig selv. I øvrigt skal man vel bare støtte op om alt hvad den mand laver. Han er sku et livsværk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnete

  Jeg har altid haft lidt af svær acne, været på flere antibiotika Kure kombineret hormon behandling. Jeg har fået meget pænere hud men hormonbehandlingerne har været hårdt ved min hud. Samtidig var jeg mange ar efter min acne. Det ville være skønt at kunne forkæle migvselv og min hud med lækre produkter og jeg ville mere end andet elske at kigge mig i spejlet med en smuk ensartet glød.
  Samtidig har jeg en travl hverdag og det kunne bare være lækkert at gøre noget skønt for sig selv😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Petsen

  Drømmer om en hud i balance. Så det ville være lækkert at prøve dette produkt. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hejsa Mette og Ole! Jeg trænger til at få min glød tilbage og passe på min hud for tiden 😊 Jeg læser medicin til dagligt på fuld tid, med fuldtidsarbejde over hver eneste lørdag og søndag, da jeg ikke har mere SU tilbage. Jeg har derfor aldrig fri og trænger til lidt godt til mig selv 😊 Elsker Oles produkter og er især vild med hans Pore Balance, Facial Sauna Scrub 💓

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte Korsgaard Greve

  Jeg håber jeg vinder da der sjældent er råd til luksus i budgettet med to mindre børn ❤️ Jeg ville nyde at kunne forkæle mig selv med lækre produkter 🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bjørk

  Hej! Min hud har siden jeg var teenager været op og ned. Dengang var der masser af acne, som stadig spøger en gang imellem, og det er bare svært at arbejde med! Jeg ville ønske der var en løsning, der passede perfekt til mig..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville elske at vinde denne præmie, da min hud virkelig trænger til noget kærlighed. Jeg har lige købt en rejsepakke med nogle af Hans produkter og jeg synes virkelig det er luksus til huden. Så træt mor her med 2 Små børn der vågner tit om natten, kunne virkelig godt trænge til den lukses ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg vil super gerne være den heldige vinder af denne skønne konkurrence, da jeg selv ønsker mig at prøve Ole Henriksens produkter – de står på ønskesedlen, men det vil da være dejligt at få dem før 😍 Efter jeg er blevet gravid med nr.2 uden meget søvn om natten kunne min hud og jeg virkelig godt trænge til forkælelse ❤️ Glædelig jul! 🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Aaquist

  Jeg vil så gerne vinde lige præcis dette produkt fordi jeg døjer meget med uren hud og jeg er stor fan af Ole Henriksen. Jeg har tidligere brugt Ole Henriksen produkter med stor succes😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Kort og godt, så mangler jeg stadig, at finde den helt rigtige hudpleje til min hud:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg har siden min teenageår haft dum og uren hud, og er først efter mange forskellige forsøg kommet den til livs midt i mine 20’ere efter at have været på en kraftig pillekur. Kuren har fjernet mine urenheder men efterladt huden ret tør og kedelig. Jeg kan nu endelig bruge “almindelige” hudprodukter igen (da de aldrig har haft indvirkning på min hud da det kom “indefra”) og jeg ville elske at vinde dette sæt og endelig få et godt forhold til hudpleje – det har ellers aldrig været en nydelse for mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Skulle jeg være så heldig at blive udvalgt/trukket, skal det være fordi min hud efter have været gravid og født har ændret sig meget. Jeg har i den grad brug for komme igang med en rutine for huden igen og med nogle super lækre produkter, der kan kan få min hud tilbage på rette køl. Huden er presset, mor er presset og begge trænger til lidt forkælelse. Krydser fingre for jeg er den heldige

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke S

  Åhhh det er lige hvad min hud trænger til. Jeg har en del eksem og får jeg ikke passet ordentligt på min hud – som nu – så slår jeg for alvor ud. Så trænger til lidt selvforkælelse, lækker hud og julestemning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camillae Isabelle Hinze Johansson

  Jeg ville meget gerne vinde produkterne, da Ole er min go-to-guy, da jeg efterhånden har prøvet så mange forskellige hudplejeprodukter og hans er de eneste min hud rigtig kan tåle. Jeg døjer med allergi og det viser sig ved udbrud om min hud, som kun hans produkter kan hjælpe mig mig og i med jeg er studerende, har jeg desværre ikke råd til Oles produkter. Det ville være en fantastisk før julegave at modtage. Glædelig jul 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Jeg er 6 måneder henne med vores lille pige, min hud er blevet så trist og tør af denne og forrige graviditet. Jeg har været gravid i 11 måneder nu, med 2 måneders pause hvor vi mistede vores første datter. Begge piger har dehydreret mig fuldstændigt til den grad hvor f.eks. mine knoer nu består mest af små sår fordi min hud er så tør at den bare krakelere. Med kommende barsel og min betjent-mand på SU, er der ikke udsigter til at kunne bruge den slags penge på mig selv lige nu, selvom jeg virkelig gerne vil redde min hud i, i sær, ansigtet, så jeg ikke ser så træt og dehydreret ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg forstår mig virkelig ikke på hudpleje-produkter, og får af samme grund aldrig købt noget ordentligt. Derfor ville sådan en samling falde på et tørt sted. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg har over en længere periode brugt Ole’ henriksen glow serie, den har gjort min hud meget mere levende og har levet fuldstændig op til hvad den lovede.
  Efter vinteren er kommet er min hud blevet tør og fedtet i t-zone, samt meget stresset grundet eksamens tid
  Så denne gave vil være så kærkommen for min hud og økonomi 🙏🏻❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille V.

  Min hud har de sidste par måneder levet sit helt eget liv! Jeg har altid været utrolig tør og sart og kun minimalt med urenheder “den tid på måneden”. Men nu slår jeg ud i hele ansigtet og mangler simpelthen nogle effektive produkter, da jeg står i butik og skal se præsentabel ud. Er bare slet ikke vant til at arbejde med sådan en hud her. Og Oles produkter skulle (som alle siger) være helt fantastiske!🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Litta

  Jeg vil rigtig gerne vinde, da jeg har brugt Oles produkter i mange år, men jeg har ikke prøvet de nye produkter – dette vil være en super god mulighed for at prøve dem, da jeg er løbet lidt træt i dem jeg kender fra OH☺🎄💆

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Frederiksen

  Selvforkælelse med gode luksuriøse produkter er der ikke meget plads til på S.U – derfor vil jeg rigtig gerne vinde 🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla m

  Jeg vil gerne slippe af med mine urenheder, de gør mig usikker og asocial

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nissen

  Jeg har aldrig haft problemer med min hud, men ca 8 måneder efter graviditet, fødsel og amning opfører min hud sig simpelthen så underligt! Urenheder i t-zonen, hårgrænse og nakke og knastør hud rundt om munden, der gør det umuligt at lægge en pæn base – og så svier det når jeg træner og sveder 😬 derfor kunne det være virkelig lækkert at prøve noget kvalitetshudpleje, som der ellers ikke lige er prioriteret i budgettet 🙏🏻😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona

  Jeg vil helt vildt gerne vinde disse skønne produkter til første gangs gravide lillesøster, som virkelig fortjerner at blive forkælede

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena Skaaning schiøtz

  Intet mindre forkæles til min mor hud. Den trænger til fugt og pleje. Tiden er knap med en lille mus , så derfor at kunne lave hjemme spa, ville intet mindre være fantastisk. Krydser fingre 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kæmper ligeledes med en hud der er ret fedtet og skinner meget. Derfor kunne det var super fedt med nogle produkter der kan hjælpe mig med dette problem🎅🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Andersen

  Jeg er stor Ole fan, og da jeg løber hver eneste dag (siden 1. april 2016), så bliver min hud udsat for vejr og vind, og trænger til den bedste pleje..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annie Kusiak

  Jeg kæmper i øjeblikket med hudsygdomme på min krop og vil derfor gøre alt hvad jeg kan for at pleje mit ansigt, så det fremstår flot og sundt ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Jalking

  Hvis jeg vinder, vil jeg give produkterne til min mor, da hun nok er en af de største fans af Ole Henriksens produkter og fordi hun virkelig trænger samt fortjener at få en gave og blive forkælet! 💗

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Kære Lea,
   Du er udtrukket som vinderen af konkurrencen, mon ikke du har en mor der bliver rigtig glad. 🙂
   Jeg sender dig en mail med yderligere info <3
   Glædelig jul fra mig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lea

   Hej Mette,
   Jeg har skrevet en mail til dig, da jeg endnu ikke har modtaget præmien. Ved du om den er på vej? eller noget er gået galt?
   Hilsen Lea

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lyngholm

   Hej Lea,
   Du skulle gerne have fået et svar fra mig 🙂
   Der er sket en fejl hos bureauet der skulle sende den, den bliver sendt senest imorgen.
   Beklager mange gange 🙂
   De bedste hilsner
   Mette

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Andersen

  Åh hvor en lækker gave! Jeg håber at kunne vinde for at forkæle mig selv lidt midt i alt projektskrivningen i december 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Jeg skal vinde, så jeg kan forkæle min søde mor. Jeg er lige startet på nyt arbejde og har derfor ikke haft tid til at købe adventsgaver til hende, som jeg plejer. Men hun skal ikke snydes, så derfor skal jeg/hun vinde. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Det er da bare en helt fantastisk lækker gave at vinde. ELSKER Ole produkter 😍 og ens hud kan altid trænge til ekstra pleje og frugt i disse kolde og mørke tider 🎄☃️ Håber at vinde, så min hud kan blive lidt ekstra forkælet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Det er da bare en helt fantastisk lækker gave at vinde. ELSKER Ole produkter 😍 og ens hud kan altid trænge til ekstra pleje og frugt i disse kolde og mørke tider 🎄☃️ Håber at vinde, så min hud kan blive lidt ekstra forkælet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Madsen

  Tror produkterne ville være en fantastisk forandring fremfor tvillingernes vådservietter som jeg bruger nu 😂😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Fordi min mor og jeg bruger Ole Henriksens produkter sammen om aftenen, som fælleshygge – og det nyder vi 😍✌🏽🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit

  Jeg ville blive så glad for at vinde noget selvforkælelse. Ligger pt. På sofaen og er gravid med barn nummer 2. Som lader vente på sig. Skal sættes igang onsdag og håber på en nem fødsel. Ligner ærligt talt udskidt æblegrød som man så fint siger. Så hvis jeg vandt ville det gøre underværker 😉😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Andersen

  Jeg kunne super godt tænke mig at vinde Ole henriksensen lækre produkter, fordi der er da bare ikke noget bedre end at forkæle sin hud med skønne produkter, når den ikke har det helt godt❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle B

  Det ville være helt himmelsk at vinde <3 Jeg er første gangs gravid og skal lige vende mig til alle homonerne flyver rundt i kroppen. Produkterne vil hjælpe mig til en pæn hud og give mit ansigt et frisk pust, så jeg ikke ser så træt ud. Dejligt du husker os alle på hvor vigtigt det er med Mig-Tid. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline Christensen

  Jeg godt tænke mig at vinde da jeg er inde i en rigtigt stressende periode med to store skriftilige afleveringer og mange timer på arbejdet. Oven i det er min hud begyndt at bryde ud, som nok skyldes at jeg er stresset. Derfor vil det være så dejligt at vinde gode Ole Henriksen produkter til min stressede hud😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Sofie

  Jeg skal vinde, da jeg har haft en mega stressende december, da jeg foruden julegaver også skal have styr på min afsluttende bacheloropgave, som jeg skal aflevere i starten af januar. Derudover flytter jeg i hus midt/slut december – så jeg har virkelig mange ting at se til i den her måned! Dette ses på min hud, så det kunne være alt for lækkert med forkælelse, som jeg kunne slappe af med, på de kolde vinteraftner, hvor jeg holder pause fra det hele 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Mette

  Hej Mette
  Jeg kunne godt tænke mig at vinde da jeg i forbindelse med min første graviditet, har en krop der reagerer med ubehag. Det kunne være dejligt med noget forkælelse 😊
  Og så mangler jeg også nogle gode produkter 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Min lille krudtugle som snart bliver 10 mdr. Har ikke givet sin mor tid til den helt store forkælelsestur, men nu starten den lille dame i vuggestue, og min hud trænger til lidt selvhjælp 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Ville blive super glad for at vinde de lækre produkter. Efter jeg fik barn nr. 2 sidste sommer har jeg ikke taget mig tiden til at pleje og passe på min hud pga. stress og jag, og det kunne jeg godt tænke mig at lave om på. Ville gerne prøve at få min glød igen☺️ – har før prøvet Oles produkter og de er bare så lækre!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  De produkter kunne jeg godt tænke mig at prøve til min vanskelige hud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Jeg skal vinde, da jeg efterhånden (ligesom så mange andre😉) har brugt mange penge på for finde nogle gode produkter og nu er jeg holdt Op. Så kunne det være fedt at vinde sættet og finde ud af om det var noget for mit hud også

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Fordi jeg fødte min søn for tre måneder siden, og at være mor til to har virkelig sat sine spor på min hud. Og så fortjener alle nybagte mødre vel lidt ekstra forkælelse ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Jeg har så svært med at slippe af med mine små knopper og rødlighed. Har efterhånden kastet mange penge efter diverse produkter som ikke har virket. Din oplevelse med Ole Henriks produkter, gør jeg meget gerne vil prøve dem !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Øst

  Hej Mette.
  Jeg brugte i mange år Ole Henriksens lækre produkter, men skiftede løbende ud til andre mærker. Det var et dumt valg. Min hud er nu helt forfærdelig, og den trænger virkelig til forkælelse. Ole Henriksen produkter er på ønskesedlen til jul, men jeg vil blive rigtig glad for at vinde din konkurrence og dele mine resultater ❤️ Vh Pia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Fordi min hud trænger til pleje, glød og opfriskning efter graviditet og amning har sat sine spor. Desuden bliver renderne under øjnene ikke færre med et lille nyt væsen i livet, som både stjæler ens tid og søvn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg har altid problemer med min hud. I mange år døjede jeg med meget uren hud. Jeg kan stadig slå ud og få bumser, men huden er nu også blevet meget sart med rødme og irritation. Jeg håber at Ole Henriksens produkter kan hjælpe med endelig at få min hud i balance som 37 årig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Fordi min hud har svært ved at være i balance, og så kunne jeg godt tænke mig, at prøve Ole Henriksen produkter 🍀.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine Felletoft

  Fordi jeg virkelig godt kunne tænke mig at prøve Ole Henriksen produkterne 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stefanie Andersen

  Jeg krydser fingre, for at blive den heldige vinder, af denne fine konkurrence, idet jeg altid har haft en problematisk hud; urenheder, akne, eksem, tørhed, olieret, you name it. Min hud er næsten aldrig i balance, og har prøvet et utal af produkter uden større virkning.
  Jeg har dog netop prøvet sauna scrubben fra Ole Henriksen, hvilket var FANTASTISK. Så mon ikke nogle af de andre produkter, kan give flotte resultater 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Fordi min hud skriger på lidt Ole-glød 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Fordi min hud har brug for ekstra pleje i vinterperioden! Og fordi jeg elsker Ole Henriksens produkter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg får altid tør hud om vinteren, så Ole’s lækre produkter ville falde på et tørt sted 😉 hohoho

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Får altid tør hud om vinteren, så Ole’s lækre produkter ville falde på et tørt sted😉 hohoho

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Kunne være så lækkert, jeg har tidligere døjet med akne og sidder nu tilbage med nogle lidt uheldige ar og generelt uens hud. Så det ville være så skønt med et par kvalitetshudprodukter, som forhåbenlig kan hjælpe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Min hud trænger helt sikkert til en kærlig omgang pleje og fugt. Jeg er ikke altid god til at passe på den. Og med en stram økonomi er det desværre ikke luksushudpleje, jeg kan prioritere at købe. Så jeg håber så inderligt, at jeg kunne være heldig at vinde 🙂
  Rigtig god jul.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Andersen

  Aldrig har jeg prøvet at have ren og fin ud. Det ville jeg elske at prøve, især når det er Ole Henriksen produkter, der er tale om her. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Jeg har endnu ikke fundet noget der fungere med min sarte hud. Jeg har en del urenheder og min hud er meget tør. Da jeg lider psoriasis resultere det i små udbrud i ansigtet, trods jeg bruger creme m.m morgen og aften. Derfor kunne det være super lækkert at vinde denne lækre giveaway, da jeg efterhånden er ved at have købt mig fattig i ubrugbare hudprodukter, og endnu ikke har prøvet Ole Henriksens produkter.🙏🏼 God jul 🎄⛄️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Min hud kunne virkelig trænge til en ekstra omgang pleje, specielt her til vinter hvor den er ekstra tør. Og når man er på SU kan det være svært at få plads til så lækre og gode produkter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Farsinsen

  Fordi min hud trænger til ekstra pleje, og har forsømt den lidt med årene. Grundet meget arbejde.. Så sådan en lække pakke ville falde i god jord. ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg skal vinde fordi min hud er tør og klør og så den helt glød forladt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ellen holm

  Vil så gerne vinde disse dejlige produkter idet jeg er fans af jer begge to samt trænger jeg til lidt forkælelse og pause til mig selv i en travl hverdag❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martin

  Det er faktisk min skønnw kæreste som slal vinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie

  Ole H er genial, og der er mange af de produkter jeg endnu ikke har prøvet😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte Pedersen

  Jeg ville gerne vinde dem, fordi jeg synes jeg får så travlt i december mdr

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Didde

  Jeg skal snart giftes og det ville være den bedste gave til mig selv at kunne pleje huden ekstra godt op til brylluppet! 😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • caroline m

  Min hud er hård ramt af vinteren og kunne trænge til god pleje

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Et skift i p-piller har sat min hud helt ud af balance, og har frembragt en masse urenheder. Efter at jeg er stoppet på p-piller og har haft ekstra fokus på sund kost og livsstil, er det desværre ikke gået væk endnu. Derfor ville det være dejligt, at få lov at prøve ole’s produkter, som jeg har hørt rigtig meget godt om 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Kjær

  Det bedste jeg kunne ønske mig vil være lidt selvforkælelse på den måde. Har altid godt kunne lide Oles produkter og har også tidligere flittigt anvendt dem. Men med små børn i huset må man bare indse at prioriteringerne er anderledes og mors hudpleje skal bare være nemt at handle lokalt og billigt. Så det er længe siden der har været Ole på hylden, men at vinde sådan en omgang forkælelse vil da være lykken! Og så er det tilmeld en omgang forkælelse der kan klares derhjemme og strækkes over længere tid. Jeg er så meget fan!!👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth F

  Fordi min hud ville have godt af noget ‘glow’ ✨ og kærlighed💓 i denne kolde tid ❄️!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra S.R

  Jeg er så ked af min hud i øjeblikket, da den ser helt træt og livløs ud samtidig med, at jeg har fået nogle udbrud.
  Jeg ville elske at afprøve produkterne og se, om jeg kunne få gløden igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline Hampe

  Har længe gerne ville prøve hans produkter, krydser fingre 🍀😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Min hud trænger til det, også vil jeg gerne prøve hans produkter 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Sand Daasbjerg

  Jeg krydser fingre for at prøve Oles ansigtspleje serie. – Og for at vinde din fine konkurrence Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Sand Daasbjerg

  Jeg krydser fingre for at prøve Oles ansigtspleje serie. – Og for at vinde din fine konkurrence Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Fordi min hud er så træt og trænger til en kærlig hånd, men er på SU så det er ikke højest-prioritet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line-Marie Veber

  Jeg er i en alder af 26 pludselig begyndt at få akne, forsaget af stress og jeg ønsker sådan at prøve Ole’s produkter.
  Men da jeg er på SU er det ikke en mulighed.
  Jeg deltager sjældent i konkurrencer på nettet, men den her håber jeg virkelig på at vinde! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg vil gerne vinde, fordi det kunne være rart at forkæle mig selv 🙂 Min hud har været hårdt belastet i de snart 9 måneder af min graviditet (14 dage til termin), og derfor ville det være skønt at kunne nære min hud lidt udover det sædvanlige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Fordi jeg har prøvet Oles produkter før og ved hvilke underværker de gør! Men som medicin studerende på en SU er der ikke altid rådighed til produkterne man helst vil have :-/ Er lige løbet tør af dagcremen igen. Puha hvor vil det være en fantastisk tidlig julegave 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Ligesom så mange andre rækker budgettet ikke til at købe et fuldt Ole Henriksen serie fordi kun har elevløn. Dog har jeg prioriteret sheer transformation creme en periode simpelhen fordi min sarte hud love it! 😃håber virkelig jeg vinder det kunne simpelhen være så fedt! Har aldrig vundet noget før så krydser virkelig fingre 🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria thorsen

  Siden jeg kom i teenage årene har min hud altid drillet mig helt vildt. Dog får 6 mdr siden prøvede jeg at købe sauna scrub’en, og siden er min hud bare blevet bedre og bedre! Jeg bruger nu alene Oles produkter og de har hjulpet mig meget! Ikke nok med at min hud er blevet pænere, så har jeg fået et selvtillids boost fordi jeg ikke skal tænke på hvordan andre ser på min urene hud! så jeg kan kun sige tak til Ole! Ville derfor sindsygt gerne vinde, da jeg er ellevild med alle hans produkter – og specielt de produkter du bruger, da det er de samme jeg bruger 😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fordi det er vigtigt at tage sig af sig selv <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lonni Bisgaard

  Det har simpelthen ikke lykkes mig endnu at finde den helt rigtige hudplejeserie endnu til en fedtet/kombineret hud. Derfor vil jeg elske, hvis det var mig der fik chancen for at prøve Ole Henriksens produkter ❤️🎄🎁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Fordi min hud trænger så meget, men jeg har desværre ikke råd selv / og så ville jeg dele med min elskede mama, som bare har fortjent det ☺️☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Fordi min hud trænger, men min pung ikke er enig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Møller

  Jeg skal vinde fordi jeg stadig ikke er sluppet helt af med min teenagehud…. og når man er på SU er det desværre ikke altid så nemt at finde penge til kvalitetsprodukter – så jeg krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina tillebæk

  Jeg har haft pigment fejl siden jeg fik min datter for 6 år siden 🙁 og har simpelthen ik råd til behandlinger eller dyre cremer øv . Så ville blive så glad for at vinde hans e vitamin serie til pigment ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Balslev

  Jeg er kæmpe fan af Ole og vil virkelig gerne vinde produkterne 🙂
  Jeg har prøvet three little wonders sættet fra Ole og det virkede bare så godt på huden. Han er bare god!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jenny Clausen

  Jeg vil super gerne vinde og mærke bare lidt held og måske lidt af Oles “i love it” glæde kan smitte af gm. produkterne:-) … har brug for en lille opmundring. de sidste 12 år har være et helvede med, hårtab, kroniske smerter, angst , søvnløshed, deraf isolation, ensomhed, og flere skavanker en der kan tælles på to hænder, ja jeg kunne jo blive ved.. Derudover er min hud et mess! tør, rødmosset og uensartet. har jo ikke råd til lækre produkter som kronisk smertepatient. nogen gange føler jeg mit liv allerede er ovre selvom jeg kun er 33. suk.. Men nu er det snart jul og det er en glædens tid 🙂 🎅🏼🌲glædelig 1 advent.🌲🎅🏼
  Lækker præmie jeg krydser alt hvad krydses kan for at jeg kan komme i betragtning

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie hornbek

  Kunne være super lækkert at vinde, da jeg er ved at løbe tør.. Og derudover ville det være spændende at prøve et nyt mærke 🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hvor ville min hud dog elske sådan en omgang 😍Jeg har siden jeg var teenager, døjet med ugen hud. Det var først i tyverne jeg gik til lægen med det, hvor der heldigvis var hjælp at hente. -Dog kun i den periode hvor der kunne gives medicin. Det var det bedste halve år i mit liv, hvor jeg frit kunne stå på om morgenen, uden at skulle skynde mig til spejlet og lede efter urenheder. Efter slut medicin har min hud tørknet. Min næse skaller året rundt, mine kinder er ildrøde og min hud forstår ikke hvad ensartet betyder. Jeg har købt mig fattig i dyre cremer og har spurgt alverdens beatydamer om hjælp, desværre uden held endnu.
  Jeg håber at Ole Henriksen er min vej frem – det er så godt for sjælen, at føle sig smuk udenpå 🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Madsen

  jeg har en meget vintersart hud, men samtidig opføre min hud sig gerne som en 13 årig, så det er ikke altid nemt at følge med og når SU’en desværre ikke rækker til meget selvforkælelse, kunne dette her være den perfekte gave 🙂 Jeg har altid gået op i at min hud skal have det bedst og prøver som dig også altid at finde tid til en maske/peeling. Desværre rammer den travle juletid/eksamenstid og noget lækkert kunne være dejligt til huden! Jeg håber på det bedste 🙂 God jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Bach

  Jeg ville elske at kunne forkæle min hud, men er på SU så pengene rækker ikke til så meget forkælelse. Super lækker præmie, jeg krydser fingre <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Jeg vil så gerne vinde. Min hud har ikke været ensartet ligeså længe jeg har kunne huske, men efter at jeg har født vores søn, er den lige pludselig også blevet uren. Jeg synes ikke, at nogle af de masker og serummer jeg bruger, har kunne tage det 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise G

  Super lækker præmie!!! Jeg kunne mega godt tænke mig at vinde. Min hud og jeg har været på noget af en rejse sammen. Jeg har været plaget af uren hud fra start teenagere-årene, og det blev bare aldrig bedre. Jeg prøvede nærmest alt fra Matas og fra lægen, indtil jeg som 25 årlig blev så træt af at ligne en teenager i ansigtet at jeg gik på den skrappe a-vitamin kur fra hudlægen. Det var et rigtig hårdt hår, for hud og humør. Men det blev bedre og den dag i dag får jeg kun sjældent bumser. Men den dag i dag er min hud skrøbelig og sart, og jeg kan se en tydelig forskel på min hud når jeg passer godt på den med gode produkter. Det er desværre ikke helt billigt og derfor ville det være fantastisk at vinde de her produkter fra Ole Henriksen ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandie

  I en alder af 32år har jeg stod ikke pæn ud.. Jeg så trist over det. Og har længe ønsket at prøve Ole H, men desværre ikke haft råd.. ville være fantastisk at vinde 😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Christensen

  Jeg håber at blive den heldige vinder af disse lækre produkter, da min sensitive hud ikke tåler hvad som helst, men Ole Henriksens. Pt er økonomien desværre ikke til det, krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JosefineKD

  Jeg har så mange problemer med uren hud, men når nu jeg er på SU er finanserne ikke til at prioritere min hud 🙁 håber jeg får fornøjelsen af de lækre produkter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Nu er vi gået ind i en kold tid og det kan jeg tydeligt mærke på min sarte hud! Det kunne være Skønt at forsøge med Ole Henriksens produkter og se om de kan give min hud lidt nærig og fugt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Fabrin Olsen

  Kunne være dejligt at blive forkælet med luksus hudpleje. Har ikke prøvet produkter fra Ole Henriksen, men kunne rigtig godt tænke mig det. Glædelig 1.advent til dig og dine
  ♥️🎁🎄🎅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel Berlin

  Jeg har aldrig brugt andet end en dagcreme til min hud, og nu hvor jeg nærmer mig de 40 år, så ville det være fsmtastsik at prøve nogle produkter, der kan give min hud nyt liv og lidt ungdommelighed tilbage 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke.bjerre.flyvholm@gmail.com

  Åh, jeg døjer simpelthen sådan med tør hud, især omkring min hage og mund, så det kunne virkelig være en lækker ‘julegave’ at vinde! 😍🎅🏻👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille Sofie

  Jeg trænger så meget til at få styr på min hud – Efter 2 graviditeter/børn synes jeg der er så meget ubalance 😕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie Hovmand

  Fordi min hud fortjener det bedste💁🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maaike Bon

  Jeg har aldrig fået helt styr på min hud, men vil simpelthen så gerne have en flot hud med en lækker glød. Derfor kunne det være fantastisk at vinde og måske endelig få det jeg drømmer om 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Åhhh hvor ville jeg gerne vinde disse produkter! Jeg har bøvlet med min fedtede hud så længe jeg kan huske, og har stadig ikke fundet produkterne, som virker optimalt for mig. Men de her kunne bestemt være et godt bud 🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Ørum

  Hudplejerutinerne er blevet forsømt lidt for meget efter jeg er blevet mor for 8 måneder siden, så ville elske nogle nye produkter og ny inspiration.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg er kæmpe fan af Ole, og har længe drømt om at starte på hans produkter, men som studerende er produkterne liiidt for dyre for mig. Jeg har bøvlet med min hud lige siden teenageårene med porer i t-zonen, hudorme i panden, en rødme/sarthed i huden.. 🙁 Min hud råber efter hjælp, og indtil videre har ingen af de produkter jeg har prøvet sådan rigtig hjulpet.. Så jeg håber at være den heldige vinder som kan prøve hans produkter af! 🙂 Weeee

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie Larsen

  Jeg bor i øjeblikket i London, og storbyen er hård ved min hud. Glæder mig til at komme hjem til jul og netop disse produkter ville min hud elske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Jensen

  Det strider jo lidt mod juleånden at sige, at jeg fortjener denne præmie mere end nogen anden. Men hvis jeg vinder vil min sarte hud blive virkelig glad, da den virkelig trænger til fugt i denne tid. Jeg cykler 20-30 km hver dag og vintervejret er hårdt for mit ansigt, især kinderne. Så det lækre hudplejesæt ville være meget velkomment hos mig:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Alnor

  Jeg har haft store problemer med uren hud, og ville elske nogle gode produkter som dem fra Ole Henriksen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natacha

  Jeg døjer med en utrolig tør og sart hud, men når man er på SU er der desværre ikke plads til de helt dyre produkter i budgettet. At vinde sådan en omgang ville være helt fantastisk og en skøn måde at blive forkælet på 😊
  Glædelig jul og ha’ en fantastisk tur til Thailand!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria stade

  Jeg vil gerne vinde det sæt fordi jeg trænger til ag forkæle mig selv. Jeg har været syg i 3 år nu og kommer sjældent ud pga. min sygdom. At forkæle mig selv her hjemme er noget af det som skaber lidt glæde og velvær for mig. Håber jeg vinder 😊🌲❤️🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Hansen

  Jeg synes da alle fortjener at vinde, men hvis jeg skulle sige hvorfor det lige skulle være mig, så skulle det være fordi jeg virkelig længe har ledt efter nogle produkter som bare virker! Jeg har prøvet alverdens produkter, men jeg synes ikke noget af det har den optimale effekt og giver mig det jeg har søger. Så ville være fantastisk at prøve disse produkter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mejse

  Jeg skal vinde, fordi jeg er helt vild med Oles produkter! Jeg skal snart ud at rejse, så pengene er ikke så store, til at købe mine ellers absolut yndlings produkter. Jeg har aldrig prøvet noget lignende, så derfor kunne jeg rigtig godt tænke mig at vinde ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline B

  Jeg døjer desværre rigtig meget med tør hud og urenheder, og har I mange år prøvet alverdens cremer mod det. Dog har intet virket endnu. Måske kunne Ole’s produkter gøre en forskel? hvem ved 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Min hud driller stadig, selvom jeg er i midten af 20’erne. Desuden er jeg studerende og har ikke så mange penge, så det kunne være fedt at få muligheden for at prøve nogle gode produkter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Fordi min hud bestemt ikke er så pæn som jeg ønsker den var. Min hud er meget rød og jeg har en del ar efter akne, hvilket påvirker mit selvværd rigtig meget. Jeg har forsøgt med diverse produkter men har endnu ikke fundet det der virkelig virker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise N.

  Jeg kan i den grad mærke, at jo ældre jeg bliver, des mere brug for fugt og kærlig pleje har min hud brug for. Det ville være en drøm at prøve Ole Henriksens produkter – jeg har gået forbi mange gange, me har aldrig undt mig selv at prøve bare et enkelt af dem. At vinde produkterne kunne være en god start i forhold til at være god ved mig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie

  Døjer med rødlig hud omkring næsen, og generelt er min hud rigtig tynd i ansigtet. Det kunne være dejligt at vinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Garne

  Jeg har været igennem et længere forløb imod akne i samarbejde med en hudlæge og jeg er som 24 årig ved at lære min hud at kende igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Jeg ville give det til min mor. Hun stresser altid rundt og trænger til at få noget lækkert til sig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Hougaard

  Fordi jeg er stoppet på p-piller og min hud går helt hormon amok :p så trænger til lidt lækre produkter. (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Ih sikke en dejlig gave. Jeg vil rigtig gerne vinde, fordi jeg efter mange år med en spiseforstyrrelse og stress er begyndt at behandle mig selv bedre, og tænke lidt mere på mig selv, og syntes min hud godt kunne trænge til oles skønne produkter <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Fordi jeg har haft problemer igennem hele mit voksne liv og ville elske at prøve Oles produkter. Som enlig er det ikke nemt at få økonomien til at hænge sammen med dyre ansigtscremer mm.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Thy

  Fordi min sensitive akne-plagede hud, der de sidste 3 måneder har været igennem en lidt skrap men effektiv salicylsyre behandling, virkelig godt kunne trænge til Ole’s lækre produkter – krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Glædelig første advent Mette:_)
  Og sikke et godt billede af du og Ole, I smiler og er så smukke og livsglade, lige mig:-)
  Jeg vil elske at bruge Ole Henriksens produkter og din rutine.
  Jeg var ude for en arbejdsulykke for 7 år siden og er lige blevet erklæret 100% uarbejdsdygtig. Men især min hud og mit hår har taget skade af at være syg og på meget smertestillende medicin. Jeg kan virkeligt se en slidning. Hvor jeg før så sund og ung ud, ser jeg nu mere slidt og gammel ud, øv!
  Krydser og håber og ønsker at sprede lidt juleenergi ud til du og verden omkring os:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg skal vinde, fordi min hud trænger til så meget mere fugt og pleje her i vinter halvåret. Jeg cykler til og fra job hver dag plus, at jeg ofte er ude i løbet af dagen. Det er hårdt for den stakkels hud, som bliver tør og plettet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg har normalt en pæn hud, men om vinteren får jeg flere urenheder, da kulden udtører min hud og ændrer på fugtbalancen. Derfor ville det være superlækkert med nogle produkter, det kan få min hud “tilbage på sporet” 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Det ville være så lækkert at kunne give ens hud den fugt og pleje den har brug for i de her kolde måneder, hvor den ellers normal ikke har det så godt. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Glimt fra ugen der gik